To masz dwa proste wyjścia.. Albo rozwiercisz haki na 12mm, albo dasz tokarzowi te haki co masz w ramie.. z tym że, maja oni zrobić otwór na oś 12mm, a to raczej nic trudnego nie jest ; )
A spróbować możesz jeśli to kumpel to wezmie za materiał i na piwo i tyle ; ) więc koszta będą niewielkie a może to być jedyni tani sposób ; p
Mroczny Według mnie dla chcącego nic trudnego i ja bym właśnie tak robił że dałbym stary, wycieli by kontur i wtedy by się dziury porobiło. I przecież to nie musi być Alu.. stalowy będzie z 50g raptem - jeśli ktoś na wagę patrzy. : )
No ale wybór należy w końcu do Ciebie
Waga to tam jest mi obojętna, 50 g mnie nie zbawi ;)Poczekam ąż odpiszą z tego sklepu w UKa jak nie to popytam po jakiś okolicznych tokarzach myśle że za 200 zł to jakiś się podejmie. Twój pomysł też rozkminiałem i chyba tak zrobie zaniose rame z hakami 10x135 ( jak sie je przekreci na 2 strone to jakimś cudem jest dokładnie 150mm) piaste z osią 12x150, pokaze foty, chłop pomierzy pomyśli i oceni czy da rade, sam kształt nie jest zajebiscie trudny trójkąt najzywklejszy.
Mroczny Sądzę że jak to nie są jakieś żerujące dziady to max 100zł z materiałem wezmą ; ) Będziesz coś wiedział to napisz na forum ; p
A poza tym, możesz też te haki co masz próbować sprzedać; p zawsze parę złotych wpaść może ;]