Vee Rubber Stout 24x2.6 waga
Vee Rubber Stout 24x2.6 waga
Witam.
Jak w temacie. Potrzebuje poznać wage w/w opony, a nie moge znaleźć...
Może ktoś zna?? Podobno użytkownik GgG kiedyś jeździł na tejże oponce ;)
Z góry dzięki, pzdr.
Jak w temacie. Potrzebuje poznać wage w/w opony, a nie moge znaleźć...
Może ktoś zna?? Podobno użytkownik GgG kiedyś jeździł na tejże oponce ;)
Z góry dzięki, pzdr.
Jeździł, jeździł... Miałem ją po Krzyśku - Seraax'ie i nie jestem Ci w stanie powiedzieć nic więcej poza tym, że opona była duża, miała grubą ściankę i ważyła więcej niż aktualne standardy przewidują. Dętka dodawana w komplecie była grubości takiej jak w traktorach się spotykało. Czemu interesujesz się tą oponą? Nie lepiej brać jakiegoś HR?
GgG mam już Panaracera, ale szkoda mi go na miejskie katowanie i pobliskie lajtowe miejscówki leśne. Szukam czegoś niewiele twardszego (Panaracer jest stosunkowo miękki i szybko w mieście "ginie") ale z całkiem dobrym trzymaniem, powiedzmy że i większego i wytrzymalszego na takie warunki. Miałem kiedyś Stouta na Double Tracku, w sumie jak na miasto, murki, schody itp. byłem całkiem zadowolony. Ale pamiętam właśnie klocowatość tej opony, stąd pytam o wage :P
-
- Kontakt:
MUSZEL Rozumiem, ja miałem table topy w big hicie, jeździłem na tym w mieście, w bikeparku i w lesie, spokojnie mi ogarniało. Po prostu chodziło mi o to, czy nie lepiej kupić jakąś lżejszą oponę z mniejszymi oporami toczenia, bo ten VR to straszny klocek. No chyba, że pasuje Ci do koncepcji roweru, ale wtedy zostawiłbym nokiana którego sprzedajesz.
-
- Kontakt: