Dział offtopic.

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

nie mozna wszystkiego tlumaczyc wolnoscia slowa.
zreszta popatrz sam-dawniej Admin zagladal tu raz na dwa miesiace-zle.Teraz Moderatorzy i Admin sa codzienne i robia swoje-zle,bo cenzura.
Krotka pilka-nie pasuje?Idz na forum ba.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Ja mowie tu o nikomie, tyle zmian mialo byc, rewolucja normalnie. A widac co wyszlo.
A glownie chodzi mi tu o poziom uzytkownikow :wink: Do wiekszosci modow/adminow nic nie mam.
Na zadne inne forum nie pojde, rownie dobrze mozna powiedziec - nie podoba sie w Polsce? To wyjedz za granice. I jak tutaj zmienic ten kraj :|
piotrex
Kontakt:

zgadzam sie ze Nikom niepotrzebnie oglaszal przedwczesnie wprowadzanie wielkich zmian,powiem szczerze,ze "zieloni" tez na czekaja na przejscie na nowy engine,bo ten juz sie troche sypie.tak samo jak sie zgadzam ze powinien byl dzial gielda na forum.

ale szczerze mowiac jak czytam wypociny Szymona. to mam wielka ochote spelnic jego prosbe i skasowac jego konto-bo sieje straszny ferment.
i szczerze mowiac Twoje roznicowanie poziomu wypowiedzi tez mi sie nie podoba.
Szymon.
Kontakt:

Post autor: Szymon. »

hm. Wiecie co? powiem szczerze. Wkurzyłem się trochę. Bo zamiast poruszyć temat to czepialiście się słowa bynajmniej. No ok potwierdziłem popełniłem błąd ale Ty piotrex znowu zacząłeś wymieniać co sobie inni o mnie pomyślą. Ok wisi mi to i wątpię żebym ja zmieniał wizerunek forum :)
Nie mam zamiaru wstępować tu na ścieżkę wojenną czy coś .
Staram się tylko przekazać co z tym forum się dzieje bo nie którym ten cały zamęt tu pasuje. a Administratorzy z tego się tylko śmieją.
Wiecie o co mi chodzi ? Nie chce się z nikim kłócić. Powiedzieliście mi żebym przestawał używać skrótów bo wy uważacie że to 'słit' to przestałem. Sorry poklnąć czasem muszę i jeżeli klnięcie w cenzurze jest zabronione pozdro.
O nic mi nie chodzi jak o to żeby coś tu poprawić.
piotrex
Kontakt:

Szymon. odpowiedz mi na pare prostych pytan:
1) gdize w pierwszym poscie jest pytanie?bo twierdzisz ze zamiast na nie odpowiedziec zaczalem Cie opieprzac.

2)
Szymon. pisze: ale Ty piotrex znowu zacząłeś wymieniać co sobie inni o mnie pomyślą.

znowu-gdzie?

3) czytales regulamin forum?

a idac dalej
Szymon. pisze:Nie mam zamiaru wstępować tu na ścieżkę wojenną
a mnie sie wydaje ze do tego wlasnie dazysz,najlepszy przyklad tego to Twoj post na poprzedniej stronie-mnie na ten przyklad nie interesuja potrzeby fizjologczne Twoich kolegow.

Nie mamy tu sztywnego podejscia do przeklenstw,ale jesli Twoj post sprowadza sie do "ja pierdole jedno-drugie-i trzecie slowo",a potem co post mamy jakies kolejne kolokwializmy to nie dziw sie,ze co poniektorym to przeszkadza.

p.s.sprawdziles jakie znaczenie ma slowo bynajmniej?
pozdro
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

piotrex pisze:szczerze mowiac Twoje roznicowanie poziomu wypowiedzi tez mi sie nie podoba.
Wyrzuc teoretykow z forum.. Denerwuje mnie jak teorie z palca wyssane propaguja na forum.
piotrex
Kontakt:

blackdemon oni tez maja wolnosc slowa.
Szymon.
Kontakt:

Post autor: Szymon. »

dobra, pozostawiam ten temat wam :D
narazie , miłego wieczora :D
nikom
administrator