Czemu niby ? a co do akity, to tosa tez moglaby byc ?blackdemon pisze:Stinky, Bergamont, Scott odpada.
Jedyny sensowny rower to ta akita..
Rower do 3,5 k
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no jak w tej akicie tylko 100-130 to moze mogloby byc cos takiego :
http://www.decathlon.com.pl/PL/rockride ... 117014700/ ??
http://www.decathlon.com.pl/PL/rockride ... 117014700/ ??

Jeśli musisz nowego, to tak na serio to ten rockrider nie jest taki głupi w sumie, prosta jednozawiasowa konstrukcja, storm ogarnia, zakładam ze z tył to jest rocco r, auirga comp też nieźle, na 203 dodatkowo. Korby ruktion ciężkie ale mocne. Cały rower dość lekki, jeśli wierzyć sprzedawcy.
Ale ja bym i tak kupił używkę.
Ale ja bym i tak kupił używkę.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net
-
- Kontakt:
blackdemon wytłumacz mi co jest złego w tym bergamoncie? Pochodzi z fabryki znanej z dobrej jakosci wykonania. W dobrym miejscu pkt obrotu, glowka 1.5 cala.
Jakie to ma wady? Czy tak tylko ********** dla zasady? Dla mnie w tej cenie za tak MLODY rower to jest super okazja. Pare czesci do uppa ale jako baza super.
Jakie to ma wady? Czy tak tylko ********** dla zasady? Dla mnie w tej cenie za tak MLODY rower to jest super okazja. Pare czesci do uppa ale jako baza super.
-
- Kontakt:
Mafin stanie sie - geometria zgłupieje, zawieszenie bedzie zachowywac sie gorzej. Ale zakladam ze to twój pierwszy full? 170mm ogarnie wszystko w pl. Dhx to moze nie jest najlepszy damper obecnie na rynku ale na tyle dobry zeby wiekszosc niedoróbek zawieszenia w tej cenie zniwelowac.
W zestawie tak na prawde brakuje tylko napinacza (wywal 1 zebatke) i szerszą kiere (sprzedasz stare i kupisz napinacz i kiere np. od darta (nitro) to nie wyjdzie cie duzo). Tak na prawde w tych cenach sensownymi opcjami poza bergamontem bylyby Big hity kanciaste i faithy o ile znajdziesz w cenie (ten bh na allegro to moim zdaniem porazka)
W zestawie tak na prawde brakuje tylko napinacza (wywal 1 zebatke) i szerszą kiere (sprzedasz stare i kupisz napinacz i kiere np. od darta (nitro) to nie wyjdzie cie duzo). Tak na prawde w tych cenach sensownymi opcjami poza bergamontem bylyby Big hity kanciaste i faithy o ile znajdziesz w cenie (ten bh na allegro to moim zdaniem porazka)