Euforia

frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta... Nie oceniłem jazdy, tylko wrażenie, jakie ta jazda na mnie wywarła...

To czemu się tak napinasz, gdy ktoś (ja?) wyraził niepochlebną opinię nt. tej produkcji? Może dlatego, że jest tam logo Stożka, twojego "dziecka"...?

To pokaż mi proszę, gdzie w Euforii są te cechy, o których piszę...? Ależ oczywiście, że masz wpływ na sprzęt. Z resztą, chyba Twoje GoPro zostało tam użyte. Zawsze mogłeś powiedzieć "Hej chłopaki, jak przyjedziecie, to załatwię wam fajny sprzęt, by to, co tu na Stożku nakręcicie, wyglądało super"

Chyba ty nie kumasz... Jeżeli decydujesz się pokazać coś publicznie to musisz liczyć się z tym, że komuś się to może nie spodobać. Nawet produkcje za grubą kasę, typu NWD czy LC nie wszystkim się podobają.
Ja nie mam żadnej firmy, ja tylko pracuję w jednej.
Zaraz, zaraz... wcześniej napisałeś, że
Schodek pisze:wiec nie oceniaj jazdy kolegów co potrafią stawać na pudle w zawodach albo być w wysoko w generalce.
a teraz piszesz, że to jednak nie zawodnicy... to jak w końcu z tym jest?
Coś ty się przypiął do tego reżysera? Nie ma w Polsce profesjonalnych reżyserów zajmujących się filmami rowerowymi. Ani też sportowymi. Wszyscy to amatorzy. Tylko jedni mają do tego dryg, a inni nie. Jedni mają więcej doświadczenia, a inni mniej. I ci, którzy dopiero zaczynają się w to bawić, czasami wypuszczają, wg. mnie, kiepskie filmy.
Ale co? Ma być mi przykro, że stać mnie na drogi rower? Mam go trzymać w domu, by ktoś nie poczuł się zazdrosny? Litości!
Ależ zrozum, temat nie jest o mnie, tylko o filmie.
Jak się potrafisz nimi posłużyć, to nie kłamią. Powinieneś wiedzieć to z fotografii.
To jakieś wyzwanie!? Buahhaha
pozdro

frango
javorovy
Kontakt:

Post autor: javorovy »

Schodek
Czytam twoje wpisy i miarka się przebrała . Jak z twoim doświadczeniem życiowym możesz promować film na którym dzieciaki piją wódę z gwinta. My mamy sporo fotek z knajp , wiesz typu piwo całe , piwo wypite, piwo na głowie ale nie promujemy swojej ekipy w ten sposób. Co ten film ma pokazać nastolatkom , że jak nie pochlasz to jesteś cienki. Zastanów się proszę chwilkę.
Co do twojej jazdy to mieliśmy okazje razem polatać kilka razy ale już widząc skład ekipy sobie odpuściłeś. Teraz jeździsz dużo i pewnie nie jest źle, wpadniemy do Ciebie w góry i polatamy. Szanuję Cie za Wisłę, tam robisz coś dobrego. Czy chciałbyś oglądać obrzyganego Hilla w czołówce filmu o PŚ ? To co napisałem absolutnie nie prowadzić ma do kłótni. Po prostu przemyśl to.

p.s. Był film NS'ów w który na bogu winnej dziewczynie jadącej rowerem rozbijają szejka na głowie. Z tego co wiem dla czeskiej policji to już nie było zabawne.
Pozdrawiam . Do zobaczenia na trasach.
Snikers
Kontakt:

Post autor: Snikers »

javorovy gdzie na filmie pokazane jest że pijemy wódkę z gwinta ? ; ) jak dobrze widać ta wódka wylądowała na twarzy kumpla , druga sprawa na filmie nie ma żadnych zgonów etc a TY coś piszesz o pochlaniu ; ) i obrzyganym Hillu ; ), wnioskuję że Twoje imprezy kończą się z obrzyganą głową ;) wyrazy współczucia ! ; )

Pozdrawiam
Arcik
diabeł
Kontakt:

Post autor: diabeł »

hehe, schodkowi podłączyli internet i się zaczyna pojazd po tych co mają inne zdanie.
Tajner polskiego downhillu wie wszystko najlepiej i basta :)

Do autorów: film jest przeciętny i tyle. Nie bierzcie tego osobiście, tylko wyciągnijcie wnioski i następnym razem bardziej się postarajcie, bo "Euforii" daleko do euforii.
Wrzucając film na forum, musicie się liczyć z reakcją ludzi i przyjmować słowa krytyki z pokorą, a nie bronić filmu jak Częstochowy przed Szwedami.
Zobaczcie na komenty Unlimited3 - też amatorska produkcja bez nakładów finansowych wielkich firm, ale zrobiona z pomysłem.
http://www.totalbikes.pl -Profesjonalne Obozy Rowerowe
http://www.urgebike.pl -kaski Urge
Przem NBT
Kontakt:

Post autor: Przem NBT »

Autorem jestem ja, jestem swiadomy ze brakuje jej do czołówki polskich filmów i dokładnie tak jak diabeł mówi, wrzuciłem film na forum zeby się wypowiedziec (; tyle ode mnie ;)

Pozdrawiam
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

No i bardzo cieszy mnie takie podejście Przem NBT
Liczę na to, że nadal będziesz mieć zajawkę na kręcenie, że znajdziesz kasę lub sponsorów by zrobić film o jakim marzysz z takimi riderami jak będziesz chcieć i za rok pokażesz produkcję o wiele bardziej dojrzałą.

Zakopuję topór wojenny ;)
pozdro

frango
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

javorovy pisze:Co do twojej jazdy to mieliśmy okazje razem polatać kilka razy ale już widząc skład ekipy sobie odpuściłeś
przyznam sie ze nie kumam kim jesteś po niku..zawsze chętnie ze znajomymi śmigam..czasem nie mam ochoty po trasach bo wole znikać w lasach..nigdy nie obawiałem sie z kimś śmigać,jeśli nie umiem pokonać jakiegoś elementu to jadę po swojemu i mam w du.pie co inni sadza o moim poziomie..wiem gdzie mam braki i wiem gdzie sobie radze...jak śmigaliśmy razem to powiedz kiedy i gdzie może ogarnę kim jesteś...a jeśli naprawdę jesteś moim znajomym to raczej byliśmy w lesie niż na trasie...

diabeł ciesze się ze uczysz się i trenujesz..obyś miał zdrowie i dalszy progres w następnych sezonach..co ja wiem to Tobie i tak nic nie da...już mi pokazałeś kim jesteś wiec nie staraj sie więcej ..bo nie poprawisz swojej opinii w moich oczach..okradłeś mnie i wiesz o tym doskonale.. przywłaszczyłeś sobie domenę Totalbikes,Logo,kontakty,miałeś spłacić kasę za to - sam tak proponowałeś pod wyciągiem w Whistler,ale po powrocie do kraju szybko zdanie zmieniłeś wiec lepiej nie kieruj zdań w moja stronę...Proszę.

frango każdy kto startuje w zawodach jest zawodnikiem,mi chodziło o "Zawodników" takich ze sponsorami,teamami,licencjami...masz prawo oceniać i rób to ile pragniesz tylko śmiesznie to brzmi gdy wleczesz się po trasie a oceniasz jazdę innych...ja nie mam odwagi porównywać swej jazdy do innych na filmach..mogę sobie czas sprawdzić jaki uda mi sie wykręcić i na tej podstawie ocenić miejsce w szyku...

Pozdro

frango pisze:Zakopuję topór wojenny Wink

Udanego sezonu rowerowo-filmowego :mrgreen:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
diabeł
Kontakt:

Post autor: diabeł »

Zmieniam ten post. Niepotrzebnie wdałem się w polemikę :) Sorry
http://www.totalbikes.pl -Profesjonalne Obozy Rowerowe
http://www.urgebike.pl -kaski Urge
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

Moim zdaniem film średniak. Jazdy nie oceniam no bo po co. Muza według mnie mega słaba i oklepana masakrycznie. Rozumiem ze to mogło byc nagrywane/skladane totalnie dla siebie, ale ładujac to na forum trzeba zdawac sobie sprawe z tego ze mozna byc zjechanym z błotem totalnie, To tak jakbym na forum fotograficznym wklejał swoje zdjecia z wakacji nad morzemi robione po 3 piwach mordochwytem - ktos je obejrzy, ale zjedzie totalnie..no bo czy jest sie czym chwalic? Luznym podejsciem i tak samo luznym wykonaniem?;)

tak na boku:
co do imprez..no sa, kazdy przeciez odwala/odwalał..spoko...ale jakbym był włascicelem ktorejkolwiek z tych firm to za zadne skarby bym tam własnego loga nie wstawił ;P Totalbikes..jakbym byl rodzicem to raczej bym wam dziecka nie oddał pod opieke..noo prosze..obozy rowerowe a tu wóda od pierwszych sekund...

A co do dyskusji..ostrooo ;D moze by tak ktoś władny wywalił stad te osobiste syfy bo poziom forum spada na serio tragicznie...
Przem NBT
Kontakt:

Post autor: Przem NBT »

bike86 GRAVITY CAMP nie TOTALBIKES. Więc popraw się proszę (;
Oglądajmy dokładnie dopiero wtedy wystawiajmy opinię.
Dziekuję.

Przemek
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

Przem NBT rzeczywiscie, moja wina, zwacam honor dla Totalbikes ;) tak jakos mi sie chyba narzuciło po przeczytaniu tej rozmowy ;)
ODPOWIEDZ