[Sapo] Haro Extreme X6 + Marzocchi 888 RC
-
- Kontakt:
Czym dłużej mam tą ramę tym bardziej mi odpowiada i sprawdza się doskonale. No może ciut ciężko się podjeżdża na Jaworzynę Krynicką ale nie miałem wyjścia bo kumpel to XC tylko ;/
Kilka nowości : Hayes Stroker Ryde przód tył, tarczą przód 203 mm Hayes V8, nowa sprężynka 450x2,50 ( jakimś cudem się zmieściła i wygląda to zdecydowanie lepiej niż spreżyna, która siega do 3/4 powierzchni użytkowej dampera .
Foto niebawem
Kilka nowości : Hayes Stroker Ryde przód tył, tarczą przód 203 mm Hayes V8, nowa sprężynka 450x2,50 ( jakimś cudem się zmieściła i wygląda to zdecydowanie lepiej niż spreżyna, która siega do 3/4 powierzchni użytkowej dampera .
Foto niebawem

Heksa_chloro_cykloheksan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ty chyba chcesz być mistrzem teorii spiskowej dziejów :Pblackdemon
Może tak być czemu nie , ale w takim razie, każda firma robi lepsze i gorsze rowery?
Dajmy na to Twoje norco nie zawiera stopu z 9 ksieżyca Uranu;>
Ja bym podszedł do tego tak : O jakości będzie swiadczyć jakaś tam wypadkowa opinii wielu użytkowników. Te filmy mnie nie przekonują. Tzn Jeżeli jest to film firmy HARO to trudno , żeby się o tym rowerze źle wypowiadał Watts. Z drugiej strony na ,,Ukrainie" by się w Utah nie zapuszczał

Heksa_chloro_cykloheksan