Rocky Mountain Flatline World Cup 2010
Rocky Mountain Flatline World Cup 2010
Witam. Mam możliwość zakupu tej ramy z wyprzedaży jednak nigdy nie miałem okazji jej przetestować... Rama wygląda na solidny i porządny sprzęt, ale czy faktycznie tak jest??:) Jeżeli ktoś miał styczność z tym modelem to chętnie przeczytam opinie.
http://www.pinkbike.com/news/2010-rocky ... eview.html Na pb testowali to możesz dowiedzieć się czegoś więcej o tej ramie.
-
- Kontakt:
Nie jeździłem, ale nerkę bym oddał za tą ramę... W Polsce jest chyba dosyć rzadka, bo nie widziałem na trasie czy na żywo tego cudeńka. Na necie też jest mało polskich właścicieli. Wiem tylko tyle, że jak będzie kasa to pewnie ją kupie jak będzie okazja lub sprowadzę z gdzieś z zagranicy. Ciężko będzie chyba o "praktyczną" opinie...
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedną ramę ma Zbig, druga wisi na allegro w chorej cenie (starsze modele, moim zdaniem ładniejsze) To tyle flatline jeśli chodzi o pl, przynajmniej o takich egzemplarzach wiem
Pytałem kiedyś Zbiga o tą ramę, mówił, że wad to ona nie ma
Ogólnie bardzo oryginalna rama, z tego co wiem, to niedługo przybędzie u nas jeszcze jedna sztuka, jak zobaczę, pojeżdżę to może coś powiem.

Spaced Mój post był raczej odpowiedzą na to co napisał diskordia, bo jedyne co u nas w kraju można spotkać z napisałem "flatline" to właśnie te starsze modele. Jeszcze ciągnąc temat starszych ram - nie przesadzaj, takie ciężkie to one nie są, jakiś Niemiec miał kiedyś na pinku zdjęcia roweru na tej ramie na dosyć normalnych częściach i całość ważyła 17kg.
lubella jak pojezdzisz troche to daj sprawozdanie jakies na forum bo strasznie mi ta ramka sie podoba, a za ceny za które mozna ja mieć to trudno przegapić taką okazje. Szkoda tylko, ze polski dystry (jak wszyscy dystry prawie u nas w kraju) olewa promocje tej ramy totalnie i chyba nawet nie ma na skladzie.