Shibby, dzięki za link. Zapytam, ale szczerze wątpię, by taką mieli...
Bombell, to jest moja aukcja. Sprzedaję tę piastę, ponieważ zamówiłem ją w jednym ze sklepów internetowych i podałem wszystkie wymogi, co do piasty, zapominając o mocowaniu tarczy... i niestety, teraz nic innego mi nie pozostało, jak ją sprzedać. A cieszyłem się, gdy ją zamawiałem... myśląc, że jednak trafił mi się cukierek
Do VTC-Bikes pisałem i dostałem taką odpowiedź, cytuję:
"...
niestety te piasty w kolorze czerwonym dostępne tylko w wersji z 36 otworami - wersje 32 otwory być może pojawią się w marcu, ale do tej pory nie było ich w ofercie polskiego dystrybutora"
"...
jeżeli chodzi o piasty przednie pod oś 20 mm / 32 otwory - to dostępna jest tylko piasta DH41 w kolorze czarnym, i przynajmniej w 2 ostatnich sezonach nie było dostepnej innej piasty na oś 20 mm w tej wersji. Jest dostępna piasta DH 41 w kolorze czerwonym anodyzowanym"
... ale też tylko na 36 otworów
ablee, teraz to już po ptokach. Wkrótce będę zaplatał koła i jak wyżej napisałem, mam Novatec-a na tył model NT-D042SB czerwoną malowaną i chciałem taką samą na przód, żeby to jakoś w miarę wyglądało. Tylnej nie chcę zmieniać, bo to dobry model, no i jest nowa, gotowa do zaplatania.
A do drugiego zaplatania, to znając moją jazdę, minie kawal czasu
Dzięki Wam wszystkim za pomoc !
Jak nie znajdę Novatec-a, to pozostaje mi jakiś zamiennik... malowany
http://www.rowerowy.com/czesci/piasty/n ... nt_20_disc
Myślicie, że warta uwagi ?