double track bylby ok, tymbardziej ze sam zainteresowany przyznal ze lata jak worek kartofli
ewentualnie double wide lub black tracka (black tracka mam i polece)
co do piasty novatec na 4 maszynach i oś 10mm jest super, wczesniej mialem novateca 9mm na 4 lozyskach
Jakie koło na tył
no spoko, ale autor sam wspomniał, że waga nie jest priorytetem, a wytrzymałosć, lepiej niech przy swojej wadze i technice kartofla nie bawi sie w obręcze po 550-600g, bo to nie jest dobre...A może obręcz od SixPacka? Dość lekkie, jeden model 520g, drugi 600g, cena także przystępna bo obydwie wersje około 170zł. Nie wiem tylko jak z wytrzymałością no i tylko na 32 otwory.
dokładnie.double track bylby ok, tymbardziej ze sam zainteresowany przyznal ze lata jak worek kartofli
EX 729 będzie ok, ale swoje kosztuje
Double Tracki miałem i odziwo z tyłu udało mi się ją załatwić. Potem Ex729 i obręcz ani rusz a też nieźle dostawała w dircie i streecie a czasy fr tez chyba pamiętały. Potem Ex721 i rama poszła a ona na tyle prosta jak słup. osobiście teraz pójdę chyba w En521 
Ale jeśli ma być pancerna przede wszystkim to Ex729.

Ale jeśli ma być pancerna przede wszystkim to Ex729.