co kupisz tak bedzie dobze.jedni mowia ze drag jet dobry inni ze point.ja obecnie mam pointa i narazie sie ladnie sprawuje:)wiec bierz co chcesz jednakowe...
Dorzucam sie do topiku czy ktos wie ile kosztuje aktualnie w Czechach dragstar, ktora wyszla teraz seria i czy na poczatku 2005 bedzie nowy model jak tak to czym sie ma ruznic od starego z gury dzieki.
Dozucam sie do topiku czy ktos wie ile aktualnie kosztuje w Czechach sama rama dragstar????,ktory to jest juz model i czy na poczatku 2005 r. bedzie nowy model ramki jak tak to czym ona moze sie ruznic od starszej z gory dzieki.
Dozucam sie do topiku czy ktos wie ile aktualnie kosztuje w Czechach sama rama dragstar????,ktory to jest juz model i czy na poczatku 2005 r. bedzie nowy model ramki jak tak to czym ona moze sie ruznic od starszej z gory dzieki.
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dejawu??
do dh to najlepiej poczekac na 4 wiosenna wersje dragow w malowaniu hardcore
potem tylko kosmiczne obrecze+dywan i wszyscy wiemy co:P
a tak wam powiem ze brakowalo mi napisnia odpowiedzi nienatemat-szczegolnie na taki:)))))))))))))))))to byly czasy:)
Drag i Point sa dostepne we wrocku nawet dzisiaj bylem w sklepach i byly...
Point na Kilinskeigo w SCOTT-cie a Drag w Robexach na Kromera i na Jednosci tylko ze na wystawie byly 16'' ale pewnie moga sprowadzic.
Point 395 zl a Dragstar 449 zl
Obie ramki to ten sam poziom wiec gusta zadecydują. Co do Radona to chyba Gaju ma i moze sie wypowie.
Ja wybralem draga, bo mi bardziej geometria lezy.. jest troche 'szybszy' znaczy ma dluzszy przod i krotszy tyl, wiec sie bardziej kladziesz.. point jest chyba nieco bardziej 'skoczny', ale to moja subiektywna opinia (a nie jestem specem)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka