Sonia Skrzypnik w Beastie Armii
SegatiV z tego o pamiętam to w Wiśle starowały tylko 2 dziewczyny, nie mogę nigdzie znaleźć pełnych wyników ale z tego co pamiętam nie miała rewelacyjnego czasu, gdzieś chyba 1 min za facetami i o mały włos nie przegrała finału, więc nie wiem kogo "objechała".
Nie mówię, że dziewczyna źle jeździ czy coś, jeśli to jest sponsoring fr to ok, ale jeśli sponsorują ją jako zawodniczkę dh to dostała tego sponsora jak Obama Nobla, na wyrost. Co nie zmienia faktu, że życzę jej wszystkiego najlepszego i fajnie że jakaś nowa twarz w kobiecym dh w Polsce, powodzenia!
Tak na marginesie dodam, że podoba mi się sponsoring bardzo młodych ludzi, tylko wtedy są jakieś szanse na rozwój, często młodzi zdolni się marnują bo nie maja warunków do jazdy. W Pl jest tak że trzeba już być "mistrzem świata", żeby dostać od "sponsora" koszulkę.
Nie mówię, że dziewczyna źle jeździ czy coś, jeśli to jest sponsoring fr to ok, ale jeśli sponsorują ją jako zawodniczkę dh to dostała tego sponsora jak Obama Nobla, na wyrost. Co nie zmienia faktu, że życzę jej wszystkiego najlepszego i fajnie że jakaś nowa twarz w kobiecym dh w Polsce, powodzenia!
Tak na marginesie dodam, że podoba mi się sponsoring bardzo młodych ludzi, tylko wtedy są jakieś szanse na rozwój, często młodzi zdolni się marnują bo nie maja warunków do jazdy. W Pl jest tak że trzeba już być "mistrzem świata", żeby dostać od "sponsora" koszulkę.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
http://www.cykloza.pl/images/news/downh ... wyniki.pdf
hmm z wynikow wynika ze tylko ania sojka startowała : )
hmm z wynikow wynika ze tylko ania sojka startowała : )
quilong pisze:nie mogę
quilong pisze:z tego co
quilong pisze:gdzieś chyba
quilong pisze:o mały włos
Taaaaakquilong pisze:nie wiem kogo

Z chęcią. Było to zakończenie sezonu organizowane przez Arthizmquilong pisze:jeśli nie to mnie poprawcie

-
- Kontakt:
SegatiVi tak podałem konkretniejsze informacje niż twoje, poza tym opisałem prawdziwą sytuacje, więc nie wiem o jakie gdybania chodzi?
poza tym zwroty:
nie mogę nigdzie znaleźć
z tego co pamiętam
o mały włos nie przegrała
nie wiem kogo "objechała"
są normalnie używane, przez normalnych ludzi, którzy nie chcą być zbyt zarozumiali i przemądrzali. Jakby się tak zastanowić to zwrot "o mały włos nie przegrać" jest bardzo ładny, używany nawet przez komentatorów sportowych. Nie jestem i nie byłem asem z polskiego (ten zwrot to pewnie też "gdybania") ale w powyższych zwrotach nie widzę krzty tego Twojego "gdybania".
poza tym zwroty:
nie mogę nigdzie znaleźć
z tego co pamiętam
o mały włos nie przegrała
nie wiem kogo "objechała"
są normalnie używane, przez normalnych ludzi, którzy nie chcą być zbyt zarozumiali i przemądrzali. Jakby się tak zastanowić to zwrot "o mały włos nie przegrać" jest bardzo ładny, używany nawet przez komentatorów sportowych. Nie jestem i nie byłem asem z polskiego (ten zwrot to pewnie też "gdybania") ale w powyższych zwrotach nie widzę krzty tego Twojego "gdybania".
Sonia nie ma bogatej listy startow ani kolekcji pucharow poniewaz jest mloda i dopiero zaczyna swoja przygode ze sciganiem.. Oprócz "oblatania" ma natomiast cechy ktore moim zdaniem ma niewiele zawodniczek u nas, mianowicie zacięcie i pewnosć siebie.. Ja w niej widze reprezentacje za kilka lat jak przesiądzie się na racingowego fulla. Zbaczajac z tematu troche jest jeszcze jedna dziewczyna z Wroclawia ze sporym potencjalem ktora nie startuje w zawodach niestety.. "Łowcy talentów" powinni się nią już dawno zainteresować..
Sonia tyle, że i tak źle to odbierasz, ja Ciebie nie krytykuje(niby co mam krytykować, że złapałaś sponsora? To tylko dobrze,przecież...), poprawiłem tylko SegatiV'a, 2/3 mojego posty jest za tym żebyś miała tego sponsora. Skoro tylko chcesz się rozwijać to czemu nie. Irracjonalne jest sądzić, że krytykuje Ciebie, przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta. Myślę, że zgodzisz się ze mną i nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji. Gratuluje i powodzenia