Co mozecie polecic ze spodni, ktore posiadaja ochrone biodra i miesnia czteroglowego uda? Mile widziane propozycje w rozsadnych cenach. Nie wymagam od spodni zeby mialy pelno znaczkow firmowych tylko zeby spelnialy swoje zalozenia ochronne.
Niestety dzisiaj juz 3x uszkodzilem to samo miejsce Mam solidnie stluczony miesien czteroglowy i przetarta wystajaca kosc miednicy.
Od siebie polecę http://www.fmx.pl/ obejrzyj ich kolekcję (polecam dział Enduro/Cross) i zadzwoń, podpytaj. Rzeczowa, naprawdę fachowa obsługa, na bank coś dobrego Tobie doradzą lub podsuną inne alternatywy.
Doradzę Ci to samo co zgapiłem od naszych południowych sąsiadów Słowaków podczas wakacyjnych wojaży - zakładali spodenki ochronne dla bramkarzy, kosztują dosłownie grosze (ja kupiłem za 30 zł), chronią rewelacyjnie i są super oddychające i co najważniejsze w żaden sposób nie krępują ruchów co maja w zwyczaju ochraniacze pokroju 661 (które były projektowane do MX)
Zakładasz to na lub/zamiast bielizny a na górę szorty/spodnie w których zwyczajowo śmigasz.