Jaki amor do faith2010

mateusz54
Kontakt:

Post autor: mateusz54 »

a boxxer jaki ?? z jakimi tłumnikami ??
kasprzak
Kontakt:

Post autor: kasprzak »

Kolego ty jesteś niepoważny - podje***eś mi opis aukcji z allegro!
http://allegro.pl/rock-shox-totem-solo- ... 83780.html - moja aukcja
http://allegro.pl/rock-shox-solo-air-dh ... 86745.html - aukcja kolegi

Kolega pisze mi że podbija mi aukcje na allegro - pytam się po jasny h**?
Pisze że ma własne sklepy rowerowe w Czechach oraz Stanach Zjednoczonych - później zmienił na Canade ;) Nie wie nic na temat rowerów - ale jest serwistantem : ))
Chwali mi się bez powodu na gg że za swojego faitha dał 16k - po h** ja się pytam?

Aa i na koniec pragnie znaleźć mi kupca na rower - prosiłem go o coś ??
Zapomniałem dodać że stwierdził iż kupił gianta za 16k mimo iż mógł mieć za 8k bo przecie ma swój sklep, ale bał się skarbówki, że siądą mu na "nieuzasadnionych zarobkach".

Piszę to wszystko tylko dlatego żeby ignorować wszystkie tematy użytkownika mateusz54 gdyż jest z nim coś naprawdę nie tak!

sorry że tak wszystko chaotycznie napisane, ale mam już dziś zlasowany mózg
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16350529/]good stuff[/url]
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

mateusz54 WC teoretycznie nie dostaniesz w pl, zresztą już wolałbym zostać przy totemie bo to w sumie bliźniacze amortyzatory różniące się jedynie budową zewnętrzną no i tymi 2cm skoku.

Teama dostaniesz na allegro i może po sklepach internetowych, race już nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie piszą że będzie dopiero w 2011.

I lepiej ładnie przeproś Kasprzaka za kopiowanie opisu i usuń / zmień aukcję, bo za takie akcje allegro w najlepszym wypadku usunie aukcję, ale może też zablokować Ci konto.
mateusz54
Kontakt:

kasprzak
Co do tego postu wyżej to koledzy siedzieli na moim kompie i się wydurniali i pisali co im popadło do głowy

A co to amortyzatora to zastanawiam się nad boxxer race plus protone i czy to będzie się opłacało i jak porównaniu z pracą do WC
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

mateusz54 protone kupuje sie dla wagi, jak chcesz lepsza prace niz race to kup race + tłumik avalanche.
Cubus5
Kontakt:

Post autor: Cubus5 »

mateusz54 pisze:A co to amortyzatora to zastanawiam się nad boxxer race plus protone i czy to będzie się opłacało i jak porównaniu z pracą do WC
Nijak to będzie miało się do pracy WC, ludzie zrozumcie, sprężyną powietrzną nie zmienicie pracy tłumika Motion control będzie dalej pracowało jak motion control. !!
Tak czy siak Team będzie pracował lepiej niż Race+Protone, który nigdy nie będzie pracował jak WC.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
mateusz54
Kontakt:

dzięki można ten temat zamknąć wszystko wiem
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Cubus5, a co z Boxxem WC z Motion Control?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

mateusz54 szczerze to wolalbym race + tłumik avalanche niz team. Sam rozkminiam włozenie tłumika avalanche do world cupa 2010. Do tego tłumik miedzy róznymi puszkami mozna przekladac przy pomocy adapterów wiec jak ktos przestanie chciec puszke boxxera, a lubi prace avy to nie ma problemu ze zmiana ;)

Las3k_91 Ldz a co za róznica? Sprezyna wpływa na CHARAKTERYSTYKE ugiecia w najgorszym razie ale z praca to nie ma wiele wspolnego. W najlepszym razie troche przyjemniejsza jest ale za gro pracy odpowiada tłumik, nie sprezyna.

Ogólnie uwazam, protone za super produkt ale do zbijania wagi czy dla chetnych na sprezyne powietrzną (nie ma co sie oszukiwac jest to wygodne rozwiązanie) ale nie jesli szuka sie lepszej pracy.
ODPOWIEDZ