point dragstar
ja mam pointa i jestem bardzo zadowolony z tej ramy - jezdze glownie street i dirt z przewaga dirtu.
a teraz wady pointa -
miekka rama - pogialem w niej:
haki
tylni trojkat
plusy
batrdzo podoba mi sie jej geometria ( ma dj 130 mm )
rama w powietrzu daje sie swietnie kontrolowac jest krotka co mi bardzo pasuje choc przy moim wzrosie (186 ) musialem zastosowac troszke dluzszy mostek ( z ktrego rezygnuje :P )
co do draga to ramka mi sie srednio podoba - jaks nie wzbudza mojego zaufania. jeste dluga.. ale do wszystkiego da sie przyzwyczaic
jest tez jedna rama dostepna na ryku czesto zapominana
ballistic x lite czy jakosc tak
kumpel mai sam na niej czesto jezdze i uwazam ze mega wypas jak za ta kase. wytrzymalosc wieksza niz w poincie geometria bardzo podobna .
a teraz wady pointa -
miekka rama - pogialem w niej:
haki
tylni trojkat
plusy
batrdzo podoba mi sie jej geometria ( ma dj 130 mm )
rama w powietrzu daje sie swietnie kontrolowac jest krotka co mi bardzo pasuje choc przy moim wzrosie (186 ) musialem zastosowac troszke dluzszy mostek ( z ktrego rezygnuje :P )
co do draga to ramka mi sie srednio podoba - jaks nie wzbudza mojego zaufania. jeste dluga.. ale do wszystkiego da sie przyzwyczaic
jest tez jedna rama dostepna na ryku czesto zapominana
ballistic x lite czy jakosc tak
kumpel mai sam na niej czesto jezdze i uwazam ze mega wypas jak za ta kase. wytrzymalosc wieksza niz w poincie geometria bardzo podobna .
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt: