Walentynki

bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Nie poszło Ci z tym tematem ..... :twisted:
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

bart.ek no troszkę nie, ale jestem w dobrym nastroju, wogóle nie ma to jak sprawić miłą niespodziankę najukochańszej na świecie osobie w tym dniu, sprawia to tyle radości w sercu... dlatego kupiłem sobie nowe uszczelki do monstera ;]
Back in black
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

LestatBiker mysle ze niedlugo wyrosniesz z milosci do ciezkosci :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

LisuKrakow z tego się nie wyrasta ;)
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

Killo to jak sie nie wyrasta to moze za takie zboczenie przysluguje grupa inwalidzka? :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
LestatBiker
Kontakt:

LisuKrakow no bo z tego się nie wyrasta. To moją dupe wozi czołg nie Twoją :) tak wogóle prosiłbym o wyjaśnienie co poprzez ,,zboczenie" masz na myśli, bo pisząc to wyjdzie na to ze wszyscy bikerzy na forum mają jakieś zboczenia odnośnie czegoś.
Back in black
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Nie wiedzieć czemu irytuje mnie takie gadanie ;) Czy każdy mający inne preferencje jest wariatem? Upadł na głowę? Jest intelektualnym inwalidą?

Każdy dopasowuje sobie sprzęt pod siebie. Nie rozumiem tutaj jakiegoś panującego trendu by wciskać innym swoje poglądy na temat części. Nie składam roweru dobierając jak najcięższe komponenty, jak jest możliwość wrzucenia w tej samej cenie albo (ciutkę droższego) tak samo wytrzymałego i solidnego "cosia", ale lżejszego to go montuję. Choć nie specjalnie zawracam sobie głowę wagą.

To mnie ma odpowiadać rower na którym jeżdżę, a nie Tobie czy też innej osobie. Każdy z Nas robi to co lubi/kocha, co mu odpowiada, dla jednego to pasja, dla drugiego weekendowe hobby. Składamy maszynę na której Nam ma się dobrze jeździć, ciągle coś zmieniamy, ulepszamy, modyfikujemy, wymieniamy, podglądamy od innych, by jak najlepiej złożyć i dopasować to wszystko w dla Nas sensowną całość. Według mnie to dlatego na forum pojawiają się np. takie perełki jak Rampant nopainnogain'a, Spec ArthurGreen'a, Santa korean_boy'a czy też Yeti Łukasza Baran'a. Każdy szuka ideału, roweru skrojonego na miarę jak dobry garnitur. Wsiadasz na niego i leży on Tobie idealnie.

Dla mnie (i podejrzewam że znajdzie się większa ilości osób) liczy się bardziej komplement taki jak ostatnio dostałem: "...tak na Ciebie patrzyłam jak jedziesz i wiesz co? Ten rower do Ciebie pasuje" albo widzę że spełniasz swoje marzenia, niż łoooł ale kosmiczna maszyna, a sama potrafi skręcać? "Gdzie jest moja szczęka?" Czy też kręci wagą onanistycznych wagowych fanatyków.

Panie i Panowie, naprawdę części osób odpowiadają tego typu rowery. Uwierzcie część ludzi naprawdę woli Monstera od Fox'a 40RC czy 888 i wcale nie przeszkadza im jego waga. Taki rower jak i te które aktualnie są wypuszczane na rynek mają swoje ogromne zalety i równie ogromne wady. Co nie znaczy że każdy musi jeździć na potworze z gracją dewastującym przeszkody, czy przecinaku tnącym przez przestrzeń jak skalpel. LisuKrakow taka maszyna serio potrafi też latać i to równie wysoko, równie dobrze jak "normalny rower" mimo grawitacji;)
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Killo, trochę offtopujesz, temat typowo o kobietach i otoczce, a wy czołgi promujecie. Monster jest fajny, jeśli 888 nie daje rady.

Kobiety też lubicie z taką nadwagą? :twisted:
LestatBiker
Kontakt:

Las3k_91 Ldz szczerze? zwisa mi czy panna jest przy kości czy nie, bo liczy sie dla mnie to jaką jest osobą. jak do siebie pasujemy, miałem jedną ex co miała kompleksy przez to że miałem mniejszy brzuszek niz ona :lol:
Back in black
BiałyMadball
Kontakt:

Post autor: BiałyMadball »

Jeśli już tak porównujecie rowery do kobiet, to mój rower byłby kobietą z sporą nadwagą, ale suka byłaby nie do zajechania :lol:
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

BiałyMadball tylko ze stawami miałaby problem. :roll:

Porównajcie tłumiki Monstera do jakichkolwiek innych. Coś jak długopis do zapałki.

Co do święta: nic do niego nie mam.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

LestatBiker powiadasz , że kupiłeś gumki Monice :twisted:

A ja spędziłem dosyć romantycznie cały poniedziałek :wink:
LestatBiker
Kontakt:

wojtasu ja też z gumkami i w towarzystwie moniki, no i troszke ślisko i wilgotno było :mrgreen:
Back in black
xxxprzemoxxx
Kontakt:

Post autor: xxxprzemoxxx »

Poradze wam coś dobry sposób na walentynki najebać sie ze swoim najlepszym kumplem :P jedyny sposób na miłe spędzenie walentynek :lol:
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

xxxprzemoxxx pisze:jedyny sposób na miłe spędzenie walentynek
Współczuję Ci. Serio. Idź już może lepiej na ten rower.
LestatBiker
Kontakt:

xxxprzemoxxx pisze:sposób na walentynki najebać sie ze swoim najlepszym kumplem

Stary, troche to jedzie w walentynki ,,gejem'' jak dla mnie, ale nie wnikam.... :lol:
Back in black
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

xxxprzemoxxx pisze:najebać sie ze swoim najlepszym kumplem :P
Jeden się bawi gumkami przy rowerze a drugi z rowerem pije :D masakra....
ODPOWIEDZ