Nowe FORUM =]

nikom
administrator
Kontakt:

Nowe FORUM =]

Post autor: nikom »

a wiec witam wszystkich oficjalnie na nowym Forum. Z uruchomieniem byl lekko sajgon, procesory serwera ledwo wytrzymaly ;) Ogolnie jak widac zmienil sie layout no i doszlo pare usprawnien - 'resize' zdjec, po kliknieciu jest podglad full screen - avatary, jeszcze chwilka i tez beda wlaczone - nowy dzial Serwis, czyli zgodnie z obietnica. Jest tez system ostrzezen, ten kto nazbiera 3 zolte kartki dostaje automatycznie bana, niestety ;)

Uwaga, jak ktos nie wie jak odpisywac w tematach, trzeba kliknac przycisk "Zalacz plik" na dole po lewej. Okno odpowiedzi naprawimy lada chwila.

I druga uwaga, jesli macie problemy z logowaniem, to piszcie dokladnie kiedy to sie dzieje, tzn czy tylko na glownej, czy forum, czy wylogowywuje przy przechodzeniu. Jesli tak dodawajnie w opisie przegladarke jakiej uzywacie i inne szczegoly.
Narazie temat zostawiam w ogolnych, pozniej zostanie przeniesiony.

pozdro
Zaborowski1
Kontakt:

Re: Nowe FORUM =]

Post autor: Zaborowski1 »

ja mam problemy przy operze z logowaniem sie. Loguje sie , ale jak wracam na poprzednia strone czy cokolwiek wczesniej to juz jestem wylogowany. Na Mozilli smiga , ale na operze nie da sie zalogowac.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
popawu
Kontakt:

Post autor: popawu »

chrome - po zalogowaniu i powrocie wylogowywuje (nie zawsze), teraz np pamietalo moje zalogowanie, kolo 18 w ogole sie nei dalo zalogowac, przez IE rowniez
i draznia strasznie kolory tekstu w wiadomosciach no i teraz przy odpisywaniu jak jest podglad ostatnich postow na dole - tez nic nie widac
kacperg2
Kontakt:

Post autor: kacperg2 »

Dobrze by było, gdyby linki w postach otwierały się w nowych kartach.
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Teraz jak już po wylogowaniu posty nieprzeczytane są nadal tak oznaczone, brakuje mi jeszcze guzika który by oznaczał(najlepiej osobny dla działów, osobny dla poszczególnych tematów i osobny dla całego forum xD ) je jako przeczytane. Dla całego forum mi akurat wystarczy.

edit:
Dobra... nie zauważyłem że dla działów jest. No w sumie to jest wada. Ciężko coś znaleźć wg mnie. Strasznie dużo rzeczy jest dookoła.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

A mi się szata graficzna nie podoba. Konkretnie chodzi o tego gościa bez kasku, i "sterego" znajomego na fulu... Hmm, mam też kłopoty jak Zabor.

Pytanie odnośnie ostrzeżeń, kto może je dawać i kaki będzie system ich "przyznawana"? Ban terminowy, czy ostateczny? Będzie się można "odwoływać" ?

BŁAGAM ! Nie włączaj avatarów ! :(

Ogólnie podoba mi się.
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Dobrze by też było gdyby podpisy były wyraziście oddzielone od treści właściwej - na bank poprawi to czytelność. =)

Btw. Czy tu też będą "szybkie odpowiedzi" jak na starym forum?
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
SegatiV
Kontakt:

Kilo o właśnie ! Zapomniałem o tym wspomnieć :)
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

Killo pisze:Btw. Czy tu też będą "szybkie odpowiedzi" jak na starym forum?
jeśli chodzi Ci o okno do pisania bezpośrednio pod tematem, żeby nie że trzeba było klikać przycisku "załącz plik", to TAK, w którymś temacie tak wyczytałem, chyba Nikom sie wypowiadał.
Killo pisze:Dobrze by też było gdyby podpisy były wyraziście oddzielone od treści właściwej - na bank poprawi to czytelność. =)
kacperg2 pisze:Dobrze by było, gdyby linki w postach otwierały się w nowych kartach.
SegatiV pisze:BŁAGAM ! Nie włączaj avatarów !
również za tym jestem...

Nikom, ogólnie dobra robota :) choć pare błędów jest.
Np. jak włączam "załącz plik" to pod oknem do pisania jest cala treść posta, ale nic tam nie widać prócz nazwy tematu i emotów, bo treść czarną czcionką sie zlewa z ciemnym tłem, dopiero po zaznaczeniu kursorem na niebiesko widać wszystko.
Również jak wszedłem na liste wszystkich użytkowników... czcionka jest biała, a tło jasno szare, oczy aż bolą...
Ale ogólnie pogratulować, pare poprawek i super.
Pzdr
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

No te podpisy wyglądają jak rozklapiocha po porodzie... No jestem za tym, żeby data posta była po prawej stronie, a nie po lewej! To mnie tak drażni jak gadu po lewej :P
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Dokładnie. Data na prawą stronę, podpisy trochę zmyte.
Avatary nie są potrzebne... Już dużo cycków się naoglądałem ;)
Poza tym extra ;)
Slavvduro
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

JA MAM Straszny PROBLEMM !!!! Wszystkie tematy postów są u mnie super jasne !!! jakis jasny szary kolor czcionki ktory ledwo widac na białym !!!

Ktos tez tak ma ?? mam zwykła przeglodarke IE

http://www.dh-zone.com/forum/index.php jak jestem w tej zakladce. TO wszystkie nazwy postow we wszystkich działach mają kolor jasno szary ktory ledwo widac
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

mlynooo pisze:http://www.dh-zone.com/forum/index.php jak jestem w tej zakladce. TO wszystkie nazwy postow we wszystkich działach mają kolor jasno szary ktory ledwo widac
U mnie są na ciemno szarym tle :)
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

I w ogóle kto wymyslił to *******: "załącz plik"?? to jest maxymalnie głupie i sam szukałem z dobre 15 min jak odpowiedzieć na temat:P nikom nie włączaj avatarów, tak jest ok! :D
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

cód!!! juz działa, o od poniedziałku szlag mnie trafiał jak miałem cos przeczytac.

Trzeba byc cierpliwym. pewnie bedziemy cos wyłapywac przez nastepny miesiąc ;]
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Wszystko ładnie pięknie lecz nie widzę regulaminu do którego moge się odwołac :)
SegatiV
Kontakt:

Czyli Co? Jak zawsze, nie wszystko dopięte, nie wszystko skończone. A głos ludu i tak zostanie olany :)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Wszystko jest w toku, tylko trzeba to dopracować. Wszystkie rzeczy o których tu wspomnieliście były już w poniedziałek wychwycone zaraz po odpaleniu. Prace trwają, cierpliwości :)
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

wizualnie mi się podoba bardziej niż stare....ale:

problem z zalogowaniem się....przy zalogowaniu zaraz mnie wylogowywuje
problem z wysyłaniem postów

to chyba tyle:)
ODPOWIEDZ