[Amortyzator] Marzocchi 66 RCV - serwis, gdzie najlepszy
[Amortyzator] Marzocchi 66 RCV - serwis, gdzie najlepszy
Jak byscie mogli to napiszcie jakies kilka serwisów ktore przeprowadzaja dobry serwis Marzocchi.
Re: Marzocchi 66 RCV - jaki serwis polecacie konkretnie ???
Gregorio , chyba najlepszy w PL
Była kiedyś mowa o jakimś Kalim co się na wszystkim zna.
A RCV najlepiej serwisować w domu, bo jest łatwo.
A RCV najlepiej serwisować w domu, bo jest łatwo.
Gregorio jest po prostu autoryzowanym serwisem i dystrybutorem. Jeśli sam nie zrobisz serwisu to wybrałbym właśnie odesłanie amortyzatora do Gregorio.
-
- Kontakt:
FiFeKk7 a skąd jestes ? może ktoś z Twojej okolicy poda jakiś dobry serwis
Osobiście jak miałbym wysyłać coś tak prostego w serwisie i dosyc prostego w budowie to szkoda by mi czasu było i pieniędzy.
'Szóstki' są proste w serwisie , znajdź pare manuali na temat serwisu 66 RCV (jest ich dużo w necie) i przynajmniej zaoszczędzisz trochę grosza.
Jeśli nie szkoda Ci kasy , nerwów (co jest związane z Pocztą Polską) lub nie masz zielonego pojęcia na temat podobnych sprzętów to wysyłaj do gregorio , w sumie jestem jak z ceną bo pewnie sobię policzą jak to gregorio
Taka jest moja opinia na ten temat.
Pozdro !

Osobiście jak miałbym wysyłać coś tak prostego w serwisie i dosyc prostego w budowie to szkoda by mi czasu było i pieniędzy.
'Szóstki' są proste w serwisie , znajdź pare manuali na temat serwisu 66 RCV (jest ich dużo w necie) i przynajmniej zaoszczędzisz trochę grosza.
Jeśli nie szkoda Ci kasy , nerwów (co jest związane z Pocztą Polską) lub nie masz zielonego pojęcia na temat podobnych sprzętów to wysyłaj do gregorio , w sumie jestem jak z ceną bo pewnie sobię policzą jak to gregorio

Taka jest moja opinia na ten temat.
Pozdro !
Gregorio sprawdzone (wiedzą co robią). Mogę dodać ponadto ze podstawowy serwis to około 180zł (czyszczenie, smarowanie, wymiana oleju, wymiana uszczelek kurzowych). Moim zdaniem to trochę drogo jak na usługę za którą w lokalnym w serwisie "chłopaki" brali +/- 100zł (bez uszczelek kurzowych); w zamian za cenę otrzymujesz pewność porządnego wykonania usługi.
[url=http://konar7.pinkbike.com/album/2010-year/]PinkBike[/url]