Nowe FORUM =]
Re: Nowe FORUM =]
przeglądając forum na iphonie teksty na stronie głównej się zlewają, nachodzą na siebie.
http://zetekfr.pinkbike.com/
Fajnie by bylo jakbys zmienil czcionke na taka bez cienia. U mnie to wyglda jakby tekst byl rozmazany. Ten leb kolesia pod kazdym dzialem forum tez pasuje tutaj jak death metal do disco polo. Jak wejde w dzial np "sprzet" czy jakikolwiek inny to nazwy urzytkownikow na stronie glownej dzialu sa pisane biala czcionka na jasnym tle i nic nie widac . Odpowiedz pod watkiem tak jak na poprzedniej wersji forum tez bylaby w pyte! Jeszcze jedno - podglad watku przy pisaniu odpowiedzi nie dziala .
Na stronie głównej przy liście tematów z forum przydałby się odnośnik do ostatniego postu w temacie 

Mam ten sam problem co Dragon-kr. Po zalogowaniu na forum, odrazu mnie wylogowywuje. Dzieje się tak w firefoxie. W IE działa jak trzeba.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oprócz wylogowywania jest jeszcze problem z przenoszeniem tematów chyba..
bo temat: Gdzie dostępne są przewody Goodridge w stalowym jest w dziale Pogaduchy rowerowe skad został przeniesiony do działu Sprzęt. Problem w tym, że ze strony głównej widziany jest tu i tu. Tylko klikając na niego w Pogaduchach wyskakuje informacja ze temat nie istnieje..
i błagam Was.. oddzielcie podpisy od postów :P bo wsio sie zlewa razem..
bo temat: Gdzie dostępne są przewody Goodridge w stalowym jest w dziale Pogaduchy rowerowe skad został przeniesiony do działu Sprzęt. Problem w tym, że ze strony głównej widziany jest tu i tu. Tylko klikając na niego w Pogaduchach wyskakuje informacja ze temat nie istnieje..
i błagam Was.. oddzielcie podpisy od postów :P bo wsio sie zlewa razem..
mat13por Sam ten temat przenosiłem, niepotrzebnie nie odznaczyłem opcji pozostawienia donośnika po temacie czy coś tego typu. Na starym forum nie było takich akcji.
Jeszcze podobało mi się na starym forum, że gdy klikałem na nazwę użytkownika, to automatycznie ksywka pojawiała się z pogrubieniem w polu tekstowym. Teraz klikając przenosi nas do profilu użytkownika. Wolałem wchodzić w to menu przez przycisk "profil".
Jeszcze podobało mi się na starym forum, że gdy klikałem na nazwę użytkownika, to automatycznie ksywka pojawiała się z pogrubieniem w polu tekstowym. Teraz klikając przenosi nas do profilu użytkownika. Wolałem wchodzić w to menu przez przycisk "profil".
Zgadzam się, kolory w niektórych miejscach są zdeczka nie przemyślane, szara czcionka na jasnym tle nie jest dobra.Vin_OSW pisze:<font color="#ffffff">Polać mu!GgG pisze:Jeszcze podobało mi się na starym forum, że gdy klikałem na nazwę użytkownika, to automatycznie ksywka pojawiała się z pogrubieniem w polu tekstowym. Teraz klikając przenosi nas do profilu użytkownika. Wolałem wchodzić w to menu przez przycisk "profil".</font>
Lista użytkowników jest praktycznie nie czytelna (zarejestrowani użytkownicy).
A i nie wiem czemu, mi na mozilli wyświetla kod html przy cytowaniu - kolor czcionki. Jak by coś było pomieszane w odpowiednich znacznikach.
Tylko pytanie czy to wina mojej przeglądarki czy skryptu.
Ogólnie dużo dobrej roboty, trzeba się przyzwyczaić jak przy poprzedniej zmianie szaty forum.
ps. Ja osobiście dalej bym nie włączał avatarów