Nowe FORUM =]

zetek
Kontakt:

Re: Nowe FORUM =]

Post autor: zetek »

przeglądając forum na iphonie teksty na stronie głównej się zlewają, nachodzą na siebie.
http://zetekfr.pinkbike.com/
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

Fajnie by bylo jakbys zmienil czcionke na taka bez cienia. U mnie to wyglda jakby tekst byl rozmazany. Ten leb kolesia pod kazdym dzialem forum tez pasuje tutaj jak death metal do disco polo. Jak wejde w dzial np "sprzet" czy jakikolwiek inny to nazwy urzytkownikow na stronie glownej dzialu sa pisane biala czcionka na jasnym tle i nic nie widac . Odpowiedz pod watkiem tak jak na poprzedniej wersji forum tez bylaby w pyte! Jeszcze jedno - podglad watku przy pisaniu odpowiedzi nie dziala .
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

Na stronie głównej przy liście tematów z forum przydałby się odnośnik do ostatniego postu w temacie ;)
joncek
Kontakt:

Post autor: joncek »

Mam ten sam problem co Dragon-kr. Po zalogowaniu na forum, odrazu mnie wylogowywuje. Dzieje się tak w firefoxie. W IE działa jak trzeba.
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

ok, pole do odpisywania powinno juz dzialac, dajcie znaka.
boogiel pisze:I w ogóle kto wymyslił to *******: "załącz plik"?? to jest maxymalnie głupie i sam szukałem z dobre 15 min jak odpowiedzieć na temat:P
Pisze Zalacz plik, zeby przejsc do formularza z ladowaniem zdjecia.
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Działa, dobra robota :)
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

No i teraz wszystko gra :)
edit. nie działaja nowe 'buźki'
bazooczyskoDH
Kontakt:

Post autor: bazooczyskoDH »

jest kilka tematów na forum do których "nie mam wystarczających uprawnień do dostępu" , wie ktoś o co chodzi z tym komunikatem? tak temat to np:
Nowy moderator - PAUL powrocil :) (42)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

hehe, bo to sa tematy z osobnego dzialu dla moderatorow. scisle tajne :)
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

skoro 'Paul' powrócił to znaczy , że DHZ szykuje się do Euro :twisted:
bazooczyskoDH
Kontakt:

Post autor: bazooczyskoDH »

nikom jeśli są to tematy tylko dla modów to może powinny być jakoś oznaczone żebym nie tracił czasu i nerwów bo nie mogę zobaczyć co jest w środku :mrgreen:
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Wojtasu - wręcz przeciwnie, nie przepadam za piłką ;)
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Przenieście ten zegar na prawą stronę :P i zróbcie jakąś widzialną krechę oddzielającą post od podpisu ;)
mat13por
Kontakt:

Post autor: mat13por »

oprócz wylogowywania jest jeszcze problem z przenoszeniem tematów chyba..

bo temat: Gdzie dostępne są przewody Goodridge w stalowym jest w dziale Pogaduchy rowerowe skad został przeniesiony do działu Sprzęt. Problem w tym, że ze strony głównej widziany jest tu i tu. Tylko klikając na niego w Pogaduchach wyskakuje informacja ze temat nie istnieje..

i błagam Was.. oddzielcie podpisy od postów :P bo wsio sie zlewa razem..
GgG
moderator
Kontakt:

mat13por Sam ten temat przenosiłem, niepotrzebnie nie odznaczyłem opcji pozostawienia donośnika po temacie czy coś tego typu. Na starym forum nie było takich akcji.

Jeszcze podobało mi się na starym forum, że gdy klikałem na nazwę użytkownika, to automatycznie ksywka pojawiała się z pogrubieniem w polu tekstowym. Teraz klikając przenosi nas do profilu użytkownika. Wolałem wchodzić w to menu przez przycisk "profil".
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

GgG pisze:Jeszcze podobało mi się na starym forum, że gdy klikałem na nazwę użytkownika, to automatycznie ksywka pojawiała się z pogrubieniem w polu tekstowym. Teraz klikając przenosi nas do profilu użytkownika. Wolałem wchodzić w to menu przez przycisk "profil".
Polać mu! :D
pplaymo
Kontakt:

Post autor: pplaymo »

Vin_OSW pisze:<font color="#ffffff">
GgG pisze:Jeszcze podobało mi się na starym forum, że gdy klikałem na nazwę użytkownika, to automatycznie ksywka pojawiała się z pogrubieniem w polu tekstowym. Teraz klikając przenosi nas do profilu użytkownika. Wolałem wchodzić w to menu przez przycisk "profil".
Polać mu! :D</font>
Zgadzam się, kolory w niektórych miejscach są zdeczka nie przemyślane, szara czcionka na jasnym tle nie jest dobra.
Lista użytkowników jest praktycznie nie czytelna (zarejestrowani użytkownicy).
A i nie wiem czemu, mi na mozilli wyświetla kod html przy cytowaniu - kolor czcionki. Jak by coś było pomieszane w odpowiednich znacznikach.
Tylko pytanie czy to wina mojej przeglądarki czy skryptu.

Ogólnie dużo dobrej roboty, trzeba się przyzwyczaić jak przy poprzedniej zmianie szaty forum.
ps. Ja osobiście dalej bym nie włączał avatarów :D Tak chyba jest lepiej.
GgG
moderator
Kontakt:

pplaymo Jaką masz wersję FF? U mnie przy 3.6.13 nie ma czegoś takiego. Forum ma non stop poprawki, nieraz są to drobne szczegóły, ale administracja odwala kawał dobrej roboty.
pplaymo
Kontakt:

Post autor: pplaymo »

GgG no właśnie mam tą samą wersję. Widać, że są wprowadzane zmiany, za co administracji należy się baniaczek cytrynówki.
Teraz my szarzy użytkownicy musimy wyłapać błędy:D

Przechodząc z forum na główną i z powrotem mimo zaznaczonej opcji "zapamiętaj mnie" wylogowywało mnie.
ODPOWIEDZ