Shimano Saint fc-m800 a 805
Shimano Saint fc-m800 a 805
Czesc!
Mam pytanie czy korby sainta moga sie czyms roznic? Dokladnie chodzi mi o to, ze widzialem je oznaczane jako fc-m800 ale takze jako fc-m805. Oczywiscie widze, ze roznia sie miedzy soba np. iloscia zebatek itp. ale ogolnie czy sama korba jest taka sama? Bo np. z hone kiedys tak bylo, ze wygladaly tak samo a jedna miala alu os druga stalowa. Wtedy nie zauwazylem tego i niefortunnie wybralem te alu i wytrzymala ~3miesiace:(
Tak wiec czy mam sie czegos obawiac czy to raczej bedzie ten sam pancerny saint?
Mam pytanie czy korby sainta moga sie czyms roznic? Dokladnie chodzi mi o to, ze widzialem je oznaczane jako fc-m800 ale takze jako fc-m805. Oczywiscie widze, ze roznia sie miedzy soba np. iloscia zebatek itp. ale ogolnie czy sama korba jest taka sama? Bo np. z hone kiedys tak bylo, ze wygladaly tak samo a jedna miala alu os druga stalowa. Wtedy nie zauwazylem tego i niefortunnie wybralem te alu i wytrzymala ~3miesiace:(
Tak wiec czy mam sie czegos obawiac czy to raczej bedzie ten sam pancerny saint?
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Aaaa teraz rozumiem:) Czyli nie ma sie czego obawiac, bo 83mi nie straszne, podkladki robia swoje. Dzieki za pomoc!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vin_OSW- bez przesady... Rownie dobrze mozesz powiedziec, ze nie nalezy uzywac, podkladek ani napinaczy. Suport z lozyskami na zewnatrz i standardowymi itp. to tez zmienia linie lancucha. Mysle, ze nie bedzie problemu z tym moj kolega mial tak oryginalnie w konie stab chyba i nie bylo problemow:)