Czy warto kupić taki napinacz

Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Dobry napinacz. Mam go a z przodu na 1 trybie zostawilem przezutke. Chodzi mi jak pm socho tyle ze ciszej :) plecam go!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Bizum
Kontakt:

Post autor: Bizum »

Ja mam taki napinacz, uzywam na jednym blacie i chodzi dosyc glosno. Przez miesiac byl cichy a tera terkocze. Poza tym swietnie spelnia swoja funkcje na 3 blatach ale nalezy tech skrocic odrobine lancuch.
http://tinyurl.com/4qubh
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

cos podobnego mozesz zrobic samemu na wymiar! bierzesz pasek blachy i odpowiednio profilujesz technika mlotek+imadlo, tworzac jakby klatke dla lancucha ograniczajaca jego latanie na boki i z drugiej strony obejme na widelki, ktora bedzie zacisnieta sruba. sam mam cos takiego. wyglada spartansko ale sie sprawdza. no i te 49zl zostaje w kieszeni...
Kontakt:

Post autor: com_bayn »

mam taki napinacz

jest super ale 3 blatow chyba nie obsluzy
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

mam taki napinacz

nie jest super ale 3 blaty obsluzy

to jest raczej "uniwersalne koleczko prowadzace" (c).. chodzi cicho jak go smarowac. skroc lancuch i daj na tyl cos z kr. wozkiem (np. sore). na przodzie zostaw przerzutke. wtedy lancuch nie ma prawa spasc, bedzie ok napiety ale przy skokach/dropach i tak lata troche za duzo niz powinien.

u mnie w sklepie byl za 7, dostalem za free :] nie kupuj na allegro. poszukaj po sklepach.
what can I say... ;)
eXtReMe
Kontakt:

Post autor: eXtReMe »

ma bardzo podobny ale firmy ACOR ! dalem za niego 65 zl i jestem very happy :)) nie skacze lancuch prawie wogole i nie spada mimo ze nie mam przed. przerzutki. zaloz sobie jeszcze rockringi i bedzie git ;)
Sprzedam klamkomanetki SH Altus - 30 zł - gg: 4536128
ODPOWIEDZ