Czy warto kupić taki napinacz
cos podobnego mozesz zrobic samemu na wymiar! bierzesz pasek blachy i odpowiednio profilujesz technika mlotek+imadlo, tworzac jakby klatke dla lancucha ograniczajaca jego latanie na boki i z drugiej strony obejme na widelki, ktora bedzie zacisnieta sruba. sam mam cos takiego. wyglada spartansko ale sie sprawdza. no i te 49zl zostaje w kieszeni...
to jest raczej "uniwersalne koleczko prowadzace" (c).. chodzi cicho jak go smarowac. skroc lancuch i daj na tyl cos z kr. wozkiem (np. sore). na przodzie zostaw przerzutke. wtedy lancuch nie ma prawa spasc, bedzie ok napiety ale przy skokach/dropach i tak lata troche za duzo niz powinien.
u mnie w sklepie byl za 7, dostalem za free :] nie kupuj na allegro. poszukaj po sklepach.
nie jest super ale 3 blaty obsluzy
to jest raczej "uniwersalne koleczko prowadzace" (c).. chodzi cicho jak go smarowac. skroc lancuch i daj na tyl cos z kr. wozkiem (np. sore). na przodzie zostaw przerzutke. wtedy lancuch nie ma prawa spasc, bedzie ok napiety ale przy skokach/dropach i tak lata troche za duzo niz powinien.
u mnie w sklepie byl za 7, dostalem za free :] nie kupuj na allegro. poszukaj po sklepach.
what can I say... ;)