O co chodzi z nowym dh-zone
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: O co chodzi z nowym dh-zone
Nowy DHZ bardzo mi sie podoba, tylko czemu awatary są zablokowane? Aha, rozwaliła mnie na kawałki zakładka wrogowie/przyjaciele 

Back in black
Bardzo fajnie to teraz wygląda, tylko poprawcie przycisk odpowiedzi i podgląd postu ;p
A tak wgl. to nie trzeba było czekać aż będzie 20 żeby móc obejrzeć nowy wygląd ;D
A tak wgl. to nie trzeba było czekać aż będzie 20 żeby móc obejrzeć nowy wygląd ;D
Proponował bym jeszcze zmienić czcionke w szukajce bo szare na szarym sie troche ciężko czyta.
SIEMA MELON!
-
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba nowy DH-Zone. Dobrze że nie robiliście wszystkiego od nowa tylko oparliście wszystko na starym szkielecie. Jest bardziej estetycznie, z przyjemnie podciągniętymi kolorystycznie detalami. Żeby to jeszcze było zawsze stabilne...
no i na głównej te pomarańczowe adresy po prawej są nieczytelne... lepiej już żeby były czarne z podkreśleniem bo się odczytać nie da,taka moja uwaga a tak to super 

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
Strona - Nie podoba mi się... bardzo mi się nie podoba. Jedyną rzeczą, która fajnie wygląda to tło i nowa animacja w flashu.
Wcześniej pod menu były te fajne ikonki, które teraz zostały zastąpione zwykłą czcionką, która moim zdaniem tam nie pasuje. Ten klips na górze "foto tygodnia" ścięte gładkim pędzlem w photoshopie aż wali w oczy. Te ramki też są dla mnie jakieś zbyt proste...
Forum - Zdjęcia moim zdaniem nie są dobrze dobrane... Reszta ok...
Wcześniej pod menu były te fajne ikonki, które teraz zostały zastąpione zwykłą czcionką, która moim zdaniem tam nie pasuje. Ten klips na górze "foto tygodnia" ścięte gładkim pędzlem w photoshopie aż wali w oczy. Te ramki też są dla mnie jakieś zbyt proste...
Forum - Zdjęcia moim zdaniem nie są dobrze dobrane... Reszta ok...
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
-
- Kontakt:
Mam pytanie do administratorów. Czy jest możliwość wprowadzenia na forum czegoś na kształt pochwał? Wielu tutaj dobrych ludzi pomaga początkującym albo zwykłym ale nieobeznanym w temacie osobnikom. Dobrze by było gdyby chociaż mogli dostawać pochwały...
tak, te pochwaly mialy byc ale juz nie zdarzylismy. Lada dzien ogarniemy wszystko na forum, to bedziemy brac sie za dodatkowe funkcje.

Tak zgadza sie, nie wiem czy nie byles pierwszy ktory odkryl nowa wersje przed startem. Gratulujeamar. pisze:A tak wgl. to nie trzeba było czekać aż będzie 20 żeby móc obejrzeć nowy wygląd ;D

Nikuś a powiesz mi dlaczego sie tak dzieje u mnie jak z głównej chcę wejść w jakiś temat ?
Informacja
Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
Dlaczego do niektórych działów i tematów nie mogę wejść a inni mogą ?
I czy w końcu ktoś zmieni ten irytujacy pomarańczowy jaskrawy kolor na głównej przy odsyłaczach ? Nie razi was to w oczy ??
Serio na białym tle tego sie odczytać nie da...
Informacja
Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
Dlaczego do niektórych działów i tematów nie mogę wejść a inni mogą ?
I czy w końcu ktoś zmieni ten irytujacy pomarańczowy jaskrawy kolor na głównej przy odsyłaczach ? Nie razi was to w oczy ??
Serio na białym tle tego sie odczytać nie da...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
A mnie, tak samo na Operze 11 jak i na IE 8 (standard z W7) co jakiś czas samoczynnie wylogowuje... Większe jajo było, kiedy miałem włączone cookies- wywalał przy przekierowaniu z logowania 

SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu