piotrex pisze:bana za ortografie nie dostal jeszcze nikt
A szkoda.
963, jak ktoś umie poradzić, to może sobie zadać odrobinę trudu i napisać to poprawnie, jak nie, to cóż, jest ****** i należy mu się wiertarka w kolano a nie udział na ogólnopolskim forum.
osato pisze:neandertalczycy na dodatek daltoniści nie widzący czerwonego podkreślenia wyrazu
już ty nie bądź taki hop do przodu koleś bo mnie się co drugi wyraz podkreśla na czerwono, jak nie więcej i nie oznacza to w cale że jest z błędem!
polski słownik w przeglądarce w cale nie jest standardem! ja mam system OSX po angielsku i dlatego moja przeglądarka ma angielski słownik, nic nie pomaga ściągnięcie polskiego bo musiał bym korzystać z systemu po polsku a w cale tego nie chcę
polski słownik w przeglądarce w cale nie jest standardem!
To zainstaluj sobie Polski język przeglądarki, ja czasem piszę z Linuxa Mint 10, który też był w całości po Angielsku i jakoś bez problemu zainstalowałem ojczysty język
Na każdym systemie można zainstalować aspella.
Z tym np jest zgodna Opera. Instalujesz na macu Opere + polskiego aspella jeśli to jest wymagane.
I opera będzie podkreślać błędy po polsku.
no więc w gogle chrome nawet nie trzeba nic instalować po prostu podkreśla błędy, co co ostrzeżeń i banów ja uważam że każdy kto pisze post "naucz się pisać", "kup słownik", etc. powinien automatycznie dostawać ostrzeżenie za to że pisze bezsensowne posty, jeśli to kogoś razi niech to pisze na PM, bo potem ja szukając czegokolwiek muszę wejść na angielskie forum bo tu trwa 4 stronowa kłótnia o ortografię i wyzywanie, lepiej napisz komuś na PM zrobi edit a nie musisz być piep*zonym polaczkiem co nie wie nic w temacie a zna ortografie, takie rzeczy są na wszystkich polskich forach, dlatego z większości nie da się nic konkretnego wyciągnąć.... ktoś pisze o budowie tłumika, artykuł prawie a tu 1 błąd i 4 kolejne strony 3 debili mówi jak co się pisze... proponuje zastosować schemat 1. POMYŚL 2. POMYŚL 3. JEŚLI MUSISZ PISAĆ PIERDOŁY O ORTOGRAFII TO PM ALBO FORUM ONET.PL