Jak zabezpieczyć miejsce nie mijania się amora pod ramą?
adjorek Rozwaliłeś mnie, naklejka ochroni przed wgniotem... genialne, chyba zainwestuje w takie coś zamiast zakładać odbojniki do 888. To uchroni dobrze przed przetarciami ( sam takie cudo miałem ) ale nic poza tym.
Znajomy miał 66 w bitchu i tak samo nie przechodziło - kupił stery z wysokimi miskami (tymi 1 calowymi) i pomiędzy ramę a stery dał podkładkę - wszystko działało poprawnie.
Znajomy miał 66 w bitchu i tak samo nie przechodziło - kupił stery z wysokimi miskami (tymi 1 calowymi) i pomiędzy ramę a stery dał podkładkę - wszystko działało poprawnie.
na komputerze z którego wcześniej pisałem rama stery i nawet przewód hamulca wyglądały tak samo. taki urok monitora który gdyby nie ciekawość serwisantów już kilka razy trafiłby na śmietnik 
Także jak teraz widzę że to zwykłe stery i na dodatek takie sobie to bym je zmienił na wyższe i przy okazji jakieś lepsze (a nie tylko czerwone)

Także jak teraz widzę że to zwykłe stery i na dodatek takie sobie to bym je zmienił na wyższe i przy okazji jakieś lepsze (a nie tylko czerwone)
-
- Kontakt:
Mialem podobny problem.
najlepsze rozwiazanie to wytoczenie podkladki o srednicy wewnetrznej i zewnetrznej takiej jak glowka ramy i wsadzenie jej miedzy rame a stery.
bierzni raczej nikt nie wytoczy, zeby byla z porzadnego metalu. A jak dasz podkladke pod bierznie to, albo bierznia nie bedzie sztywno siedziec, albo sterowke wygniesz
pozniej foty moge wrzucic jak to u mnie wyglada jak chcesz
najlepsze rozwiazanie to wytoczenie podkladki o srednicy wewnetrznej i zewnetrznej takiej jak glowka ramy i wsadzenie jej miedzy rame a stery.
bierzni raczej nikt nie wytoczy, zeby byla z porzadnego metalu. A jak dasz podkladke pod bierznie to, albo bierznia nie bedzie sztywno siedziec, albo sterowke wygniesz

pozniej foty moge wrzucic jak to u mnie wyglada jak chcesz

..::: http://www.cmgstudio.pl :::..
-
- Kontakt:
Nie wiem jak to sie nazywa, ale jak jezdzilem na deskorolce to buty tym kleilismy, kupujesz taka "pale" biala, podpalasz to i to sie topi i kapie, mega twarde, przezroczyste i kosztuje grosze. mozesz zrobic z tego taka warstwe pod glowka.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Miałem podobny problem, tylko, że w zintegrowanych sterach. Wziąłem jakąś starą duuużą i gruuubą bieżnie, ściąłem wszystko żeby została tylko podkładka i nabiłem pod bieżnie, na sterówce zgrubienie ma przecież ~5mm(wszystko od amora zależy) więc nie widzę problemu żeby bieżnia nie siedziała twardo
u mnie wygląda to tak: