[Wrocław] Ekipa do pojeżdzenia i na wyjazdy
[Wrocław] Ekipa do pojeżdzenia i na wyjazdy
Witam, szukam ludzi z Wrocławia co gdzieś śmigają jakieś DH bo przeprowadziłem sie noi nikogo z jezdzących nie znam i chciałbym się poprostu podpiąć pod jakąś ekipe co śmiga gdzieś co ma transport itp. Znaleźliby sie jacyś chętni?? :]
-
- Kontakt:
jest taka górka jak kilimandżaro, teraz akurat mnie tam nie ma, i żadko kto z ekipy jeżdżącej w góry tam zagląda. Popytaj o miejscówke na biskupinie, tam masz chłopaków do czarnej góry non stop śmigają, chociaż pewno cały czas tam siedzą. Ogólnie to tak w 6 osób śmigamy. Z transportem i tak zawsze kłopot. Masz gg: 3256117 i pytaj.
Re: [Wrocław] Ekipa do pojeżdzenia i na wyjazdy
no spoko, ja od tego czasu dorobiłem sie juz samochodu ale bardzo chetnie moge kogoś nawet zabierać bo zawsze to mniej za paliwo
i mozna gdzies wyjezdzac jak sie troche cieplej zrobi.

"no spoko, ja od tego czasu dorobiłem sie juz samochodu ale bardzo chetnie moge kogoś nawet zabierać bo zawsze to mniej za paliwo
i mozna gdzies wyjezdzac jak sie troche cieplej zrobi. "
a nie jeździsz na czarną?

a nie jeździsz na czarną?
-
- Kontakt:
Co do Ślęży to troche lipa, bo nie ma wyciągu. Chyba, że ktoś lubi wchodzić na górę z rowerem.
Słyszałem też kiedyś o Dzikowcu, ktoś polecał ale szczegółów nie znam.

Słyszałem też kiedyś o Dzikowcu, ktoś polecał ale szczegółów nie znam.
freeride .
alexanderrr no to prawda ... na slezy nie ma wyciagu ale posmigac mozna
co do dzikowca ... czy ta miejscowa nie jest zamknieta dzieki zielonym ?

Siema.
Co do tras blisko jak już chłopaki wspomnieli:
-Trzebnica
-Czarna Góra [Sienna]
-Dzikowiec
Z czego trzebnica małe przewyższenie ale trasa spoko, bandy i jest gdzie troszkę poskakać. Podobno w Legnicy są jakieś prowizoryczne traski i też można coś poskakać ale jeszcze nie byłem. Jak coś to gg: 900 87 55
Pozdr
Co do tras blisko jak już chłopaki wspomnieli:
-Trzebnica
-Czarna Góra [Sienna]
-Dzikowiec
Z czego trzebnica małe przewyższenie ale trasa spoko, bandy i jest gdzie troszkę poskakać. Podobno w Legnicy są jakieś prowizoryczne traski i też można coś poskakać ale jeszcze nie byłem. Jak coś to gg: 900 87 55

Pozdr
Be free...
Zapraszam na rozpoczęcie sezonu we Wrocławiu na górce Kilimandżaro, www.timingdays.pl INFO
See You soon!