Nowe FORUM =]

mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

Mam taki problem. Wszystkie moje prytwane wiadomosci odebrane/ lub nowe sa o takim koleze czcionki ze sie dosłownie zlewają z tłem. Widac tylko emotikony. Ktos tez taki ma problem z prywatnymi wiadomosciami ze trzeba je zaznaczyc do kopiowania zeby było je widac ????
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

Dzis odpaliłem stronkę na telefonie (nokia e51) i podczas przewijania strony głównej tekst zaczyna się zlewać i nachodzić na siebie.
jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

Nie wiem czy ktoś już wcześniej poruszył ten wątek, ale mnie nieco przeszakadza brak wyraźnego oddzielenia treści postu od podpisu. Te białe paseczki są kompletnie niewidoczne.
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

mlynooo pisze:Mam taki problem. Wszystkie moje prytwane wiadomosci odebrane/ lub nowe sa o takim koleze czcionki ze sie dosłownie zlewają z tłem. Widac tylko emotikony. Ktos tez taki ma problem z prywatnymi wiadomosciami ze trzeba je zaznaczyc do kopiowania zeby było je widac ????

to samo jest u mnie , w wynikach wyszukiwania tez jest ten problem - czcionka w kolorze tla : )
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

szary,szary,szary..betonowy,smutny klimat.

Szkoda bo sporty grawitacyjne to słonce,rower,góry !!

Pozdro i powodzenia
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Moskit
Kontakt:

Post autor: Moskit »

Schodek ma rację... ponuro...
Można by wprowadzić opcję wyboru skinów :]
Każdy by sobie postawił jak mu się podoba. Z zróżnicowaniem nie było by pewnie problemów bo na pewno wielu użytkowników by coś podłubało i wrzuciło swoją propozycję ;) Tylko trzeba by udostępnić materiały do modyfikacji :)

PS: Nie wiem czy to już ktoś napisał wcześniej... Ale "Podgląd" posta jest szarymi literami na szarym tle i nic nie widać ;)
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

W Operze jak nie chodziło to nadal nie chodzi. W sumie na żadne z pytań nie dostałem odp. Teraz zalogowałem się przez Explorera i na głównej stronie nie widzę postów ...
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Czasem włączając główną stronę forum, reklama z góry pojawia się w pogaduchach rowerowych i wszystkie posty automatycznie są przesunięte do kolejnych działów.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Mam to samo ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

niestety sie powtorze, ale musze wkleic to co napisalem w dziale na samym dole, tak dokładnie tym ktore ma w *%&$^ (przynajmniej takie mam wrazenie bo nikt z adminow/modow tam nie odpisuje od jakiegos czasu) obsluga portalu

mam nadzieje ze tutaj moze ktos to przeczyta bo wkoncu jest na samej gorze
Hajdas pisze:
z gory przepraszam za slownictwo ale wybaczcie....

Jestem ultra wkurwiony dzialaniem mojej zafajdanej mobilnej przegladarki dlatego korzystam z opera na ktorej dh zone wkurwia mnie jeszcze bardziej bo wchodzac jakikolwiek temat gdy chce cos napisac wylogowuje mnie przy wchodzeniu w dany temat! Moje wkurwienie w tym momencie siega zenitu ale malo tego bo aby napisac wchodze na przegladarke standardowa mojej nokii aby napisac posta na tej ******* przegladarce aby znowu wejsc na opere przegladac i chcac cos napisac znowu na przegladarke standardowa po prostu jedna wielka ultra tragedia juz dostaje ataku kurwicy przy robieniu tych czynnosci.
Momentami naprawde moge nerwy juz sie wyczerpuja ale tym razem nie wytrzymalem i musialem powiedziec swoje zdanie

Pozdrowienia z standardowej przegladarki mojej nokii ja ide zapalic
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Czesio i mikki już o tym pisali... mi nie działa przechodzenie do ostatniego postu w temacie. Fakt, przerzuca mnie do ostatniej strony, ale to trochę irytujące jak muszę potem przewinąć do dołu albo kliknąć End i przewinąć do góry.
pozdro

frango
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Ciągle mam prywatną wiadomość nie odczytaną, która czeka na zwolnienie miejsca w skrzynce, która z kolei jest pusta. Pozdro
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

sprawdz kosz :)
PiterForce5
Kontakt:

Re: Nowe FORUM =]

Post autor: PiterForce5 »

XD
start nowego dh zone.png