no ja jestem z goclawia i jezdze codziennie =] a jak nie jezdze to jezdze =D wiec niemow ze nikt tu nie jezdzi jezdze na( starym) balistyku z szarym amorkiem =]
jak chcesz to wpadaj na nasz tor jak jestes z tej okolicy
no niestety na gocławiu się w tym roku wysypało towarzystwo :[
a wiesz gdzie są chopy na gocławiu ?? tam zazwyczaj siedzimy i se latamy :]
tak koło 17 jak niebędzie padać
Na gocławiu jest w ch.uj ludzi. kiedyś na torze naliczyłem 40 osób ,kiedy oblatywali nowe chopy. Wpadnij na nasz tor. Rogalskiego 12 ( za parkingiem)
Hmm( może ty masz warkoczyki na głowie? - bo spotkałem jakiegoś gościa i dzisiaj był u nas na torzez dopiero 2 raz)
Moze zle mnie chlopaki zrozumieliscie nie chodzi mi o ten tor na goclawiu bo ja nigdy tam nie bylem bo jakos niemam weny na niego jechac =] ja troche zazadzam torem na mokotowie troche go naprawiam i woglu ale spox moze kiedys tam dowas wpadne =]
ja sie MOZE przeprowadze na za skaryszaka... ale chodze tam do liceum, jak dostane amorka z serwisu to bede wpadal :) ps 2 razy widzialem tam bikera na bialym agangu, chba pm z 2003 albo wczesniej, z jakims marcokiem
Dużo ludzi tam jeździ-Na Kępie mieszkałem. A teraz mieszkam w Wawrze obok Gocławia i też jeżdżę.NA KĘPIE I GOCKU JEŹDZI DUŻO OSÓB! WIDOCZNIE SŁABO PATRZYSZ...