jutro na rower!

Sert93 aj tam wygoda wygoda

Kręcić kręcą. Ale łapią wieeelkie luzy po każdej jeździe. A kręcą się mimo wszystko z małym oporem.boogiel pisze:******* zmiane sterów, jak sie kreca to luz
Zrobię jak będę ponownie w posiadaniu kumpla z NikonemPablo666 pisze:Zrób foto blatu + kominów ; ]
No nie powiem - nie jest złewojtasu pisze:Ale jakie piekne tylne koło
Ekhem... Zostawię bez komentarzadiesel2117 pisze:Postawimy boogiela i banana obok siedzie i pokażemy adi-kowi, ciekawe czy zgadnie który to króry
Bardzo fajnie się śmiga i lekkie jest. Dzięki wielkie jeszcze raz!diesel2117 pisze:Banan725135650 Nie powiem, koło pierwsza klasa
Niech ci długo służy :P
Pamiętam, pamiętam - opiekuj się nią jak na raziediesel2117 pisze:Banan, obrecz czeka
No właśnie! Ja do teraz się zastanawiam pod jakim względem - sami to rozpracujemyboogiel pisze:Właśnie słyszałem, że podobni jesteśmy
Jak pogoda i kasa dopisze to w jakieś dłuższe wolne na pewno wpadnęboogiel pisze:zobaczymy sie w WG w lato, albo możesz do nas wpaść:D
Z tyłu jest G3 - więc na lajcie dała radę. Ten Roundagon z przodu miał trochę gorzej i troszkę dostał w dupę. Ale ogólnie wszystko się trzyma. Byłeś kibicować?wojtasu pisze:Tarcze zbrązowiały po wczorajszym Szczyrku ?
Dałoby się zrobić o wieleee lepsze foto tylko ja kompletnie nie mam ręki do zdjęć.wojtasu pisze:Masz ekstra krajobraz do robienia fotek , więc nie dziw się , że aż tak fajnie wyszedł :P
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość