Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego filmu - Dartmoor "Ride Your Way". Cały sezon nagrywania, niezliczone godziny przed komputerem, cała masa riderów i wyjazdów. Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie - w filmie możecie zobaczyć zarówno dirt, street, park, freeride, rowery duże oraz małe. Bez zbędnego gadania - miłej zabawy!
jak chciecie lepsza rozdzielczosc to polecam dodatek do mizilli "DOWNLOAD HELPER" mozna zassac caly film i zaznaczyc w opcjach "ta sama jakosc" u mnie plik sciagniety w FLV zajmowal 700 MB (spodziewam sie jakiejsc nosnej jakosci) a teraz konwertujac sie na AVI czego sie jeszcze nie doczekalem do konca zajmuje juz 1 500 mb wiec jest nadzieja
Paul dzięki, już wiem z czym jutro będę rano podróżował służbową furą
jak komuś też się podoba to jest do ściągnięcia z całym albumem ze strony artysty: http://www.professorkliq.com/movements.html
BTW:
7:21 - tutaj złamałem rękę
8:34 - tutaj mi poległa Kore Torsion Race
Professor kliq dobry jest... Miło zobaczyć też lokalne miejscówki w takiej produkcji, następnym razem chciałbym tylko zobaczyć więcej jazdy typowo leśnej.
SeraaX pisze:BTW:
7:21 - tutaj złamałem rękę
8:34 - tutaj mi poległa Kore Torsion Race
RyyS, lista utworów jest chyba chronologicznie, coś mi się wydaje że brakuje tutaj nuty z bonus section.
The Wake Effect - Ten Things to do if I Live
echovolt - Better Than Nothing
Echoed - The Theme
PhaZer - Wake Me
Professor Kliq - Flip
On Wave - Promoted and Sold
Nybraz - Akira
Viola - Newest Hottest Whatever
Viola - Outsider Code
Viola - Invisible Revolution
Escape - Peer to Peer
escape-officiel.com