no o ex721 mi chodzilo tylko jakos patrzylem inne i 9 mi sie napisala ;| A kasy zawsze sie cos zalatwi jeszcze jest troche czasu, nie ma co sie spieszyc A teraz potrzebuje kilka opinii od tych ZTR
podlączę się waże 83 na goło lecz jeszcze rosne, jeżdżę dh nie mam techniki, rower full, koło tylne 36 otworów 26", budżet powiedzmy do 200 ale jak tam sie znajdzie cos za lekką doplatą to mozna dołożyć. Oczywiście jeśli tansza obręcz będzie wystarczająca to ok, co polecacie?
Spaced myslalem nad 325 ewentualnie 721 byl taki temat porównawczy ale w zasadzie nic konkretnego tam nie ma. Sam nie wiem ta 823 mozna z detka jeździć? droga strasznei ta obrecz ;/
casperosensei pisze:Spaced myslalem nad 325 ewentualnie 721 byl taki temat porównawczy ale w zasadzie nic konkretnego tam nie ma. Sam nie wiem ta 823 mozna z detka jeździć? droga strasznei ta obrecz ;/
Poszukasz to znajdziesz taniej. Do tego to obręcz na lata. Inna sprawa, ze z dobra opona nawet nie ust jak masz sealant to spoko sie jezdzi bez detki na 823
Nie jezdzilem, ale skoro mowicie ze sie dobrze jezdzi to mozna sprobowac ;D jeszcze potrzebuje jakies piasty na tyl 135x10 do 400-500zl, chyba taka jest w demo 8 z 2010 ;D Zastanawiam sie tez czy nie uzbierac jeszcze troche i kupic Hope PRO