To nie działa, np na hasło specialized demo dostaję 14 wyników,
na akita ze 4 itd . Do tego wyniki , czyli treść postów wyświetlone są ciemnymi znakami na ciemnym tle. nic nie widać oprócz wyszukiwanych słów, które są podświetlone.
Wyszukiwarka jak to działa / nie działa
Wyszukiwarka jak to działa / nie działa
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
Wyszukiwarka na starym forum działała poprawnie (tak, to nie jest mit, zawsze znalazłem to, czego potrzebowałem) ale na tym coś jest nie tak i z tego co widzę, wyświetla tylko wyniki które zostały dodane po aktualizacji forum. Ten problem był już zgłoszony Nikomowi, teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość.
dokładnie. Na starej wszystko dało sie znaleźć, na tej nic...GgG pisze:Wyszukiwarka na starym forum działała poprawnie (tak, to nie jest mit, zawsze znalazłem to, czego potrzebowałem) ale na tym coś jest nie tak i z tego co widzę, wyświetla tylko wyniki które zostały dodane po aktualizacji forum. Ten problem był już zgłoszony Nikomowi, teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość.
-
- Kontakt: