Rama, koła korby pod konkretnego knuta...

Wujek_cieta_riposta
Kontakt:

Rama, koła korby pod konkretnego knuta...

Post autor: Wujek_cieta_riposta »

Witajcie, witajcie. Mój znajomy chce odświeżyć swój stary rower, z tym że ostatnio trochę przybrał na wadzę...( wszystko przez ten tłusty czwartek... :mrgreen: ) Jako że spory z niego gość tj. 193cm wzrostu, 103kg wagi - poprosił Mnie abym dobrał mu nową większą i mocniejszą ramę, takie też korby i koła. Budżet na ramę to 400zł, sądzę, że drugie tyle na suport+ korby i koła. Sporo jest mocnych ram na rynku, ale trudno jest dostać np. pitbulla 16' ( bo o tym początkowo myślałem ) poniżej 500zł. Co proponujecie? Z korb to chyba klasyczne hussefelty, koła pod v-ki, bo takie ma hamulce. Pozdro
OKR36EPO
Kontakt:

Post autor: OKR36EPO »

SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Korby stary saint używkę jak się dobra trafi, lepsze to niż hussefelt
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

ja cocka za 500 sprzedałem :|
więc nie jest trudno ;)
Slavvduro
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Niezniszczalne koła pod V-ki można złożyć na Sunach Rhyno albo Mamooth tyle że chyba już ich nie produkują, możesz szukac na allegro. Inna opcja to Remerx Jumbo. Swego czasu na allegro było sporo kół na tych obręczach. Dużo obręczy pod V na pewno zalega u ludzi, myślę że jak już znajdziesz to bardzo tanio kupisz. A z ram to może Cocaine albo Dragstar, tutaj 16" to na prawdę duża rama.
ODPOWIEDZ