Rama, koła korby pod konkretnego knuta...
-
- Kontakt:
Rama, koła korby pod konkretnego knuta...
Witajcie, witajcie. Mój znajomy chce odświeżyć swój stary rower, z tym że ostatnio trochę przybrał na wadzę...( wszystko przez ten tłusty czwartek...
) Jako że spory z niego gość tj. 193cm wzrostu, 103kg wagi - poprosił Mnie abym dobrał mu nową większą i mocniejszą ramę, takie też korby i koła. Budżet na ramę to 400zł, sądzę, że drugie tyle na suport+ korby i koła. Sporo jest mocnych ram na rynku, ale trudno jest dostać np. pitbulla 16' ( bo o tym początkowo myślałem ) poniżej 500zł. Co proponujecie? Z korb to chyba klasyczne hussefelty, koła pod v-ki, bo takie ma hamulce. Pozdro

Niezniszczalne koła pod V-ki można złożyć na Sunach Rhyno albo Mamooth tyle że chyba już ich nie produkują, możesz szukac na allegro. Inna opcja to Remerx Jumbo. Swego czasu na allegro było sporo kół na tych obręczach. Dużo obręczy pod V na pewno zalega u ludzi, myślę że jak już znajdziesz to bardzo tanio kupisz. A z ram to może Cocaine albo Dragstar, tutaj 16" to na prawdę duża rama.