[blackdemon] a stan LF Dragstar + Junior T 2000

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

biorac pod uwage fakt,iz od zwrotu roweru uplynal ponad miesiac to z rowerem moglo sie dziac absolutnie wszystko w tym czasie.a skoro ogladales rower przed kupnem go przez Kilo,to musialo to byc z poltora miecha temu.Dosc sporo czasu na psucie.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
DBKdziobak
Kontakt:

Post autor: DBKdziobak »

No tak udziało się z nim to że do krk przywiózł go w pudle zapakowany tak jak wyszedł od killo. Potem rower przeleżał u Zetka jedną noc bo Demon nie miał się jak zabrać z betami z dworca na nh a potem stał w piwnicy no to duuuużo się naprawdę stało....
ak47

Post autor: ak47 »

Kilo pewnie szlifował coś papierem, bo zauważył rysy na lakierze.

Jak dla mnie sprawa jest śmieszna. Oszust zaraz stanie się stroną pokrzywdzoną...
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Napiszę tyle:
Zwrot finalnie został bez problemu przyjęty. Po odebraniu paczki też nie było zastrzeżeń. Blackdemon przyznał się do winy,
http://img850.imageshack.us/i/15345254.jpg/

Po za tym:

- Mam pełną dokumentację fotograficzną sprzętu i jego stanu w dniu dostarczenia, przed wysyłką i każdy etap pakowania roweru. (Wszystkie zdjęcia są w wysokiej rozdzielczości i szczegółowo ukazują rower oraz jego stan) Na życzenie mogę ją tu udostępnić.
- Zdjęcia które tu już zamieściłem pokazują, wszystkie mankamenty towaru które nie inwazyjnie znalazłem. Po za tym widać rysy i stan powierzchni ramy oraz brud na niej zalegający. Jeżeli znalazłeś coś nowego to jedynie świadczy to o stanie sprzętu sprzedanego mi wtedy przez Blackdemona
- Nie wykonywałem żadnych operacji mechanicznych, nawet go nie czyściłem. (patrz zdjęcia)
Jeśli dostałeś go w mojej zaplombowanej paczce oznacza to tylko tyle że dostałeś go w takim samym stanie jak ja go dostałem. O ile w ogóle dostałeś go w mojej paczce?
- Pęknięcie zauważyłeś dopiero przy pełnej rozbiórce roweru. Ja tego nie robiłem więc mogło mi to umknąć.
- Argument że kumpel gówna by Tobie nie wcisnął nie jest dla mnie żadnym argumentem. Też liczyłem na to że kolega z branży mnie nie zrobi, jak widać się przeliczyłem.
- Przez półtora miesiąca mogły się dziwne rzeczy dziać z tym sprzętem.

Jeśli masz ochotę mi cokolwiek zarzucać to udokumentuj szczegółowo swe oskarżenia. Póki co to jedynie nieudolnie próbujesz mnie tu oczernić.
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
DBKdziobak
Kontakt:

Post autor: DBKdziobak »

Dobra Killo nie wyjeżdżaj może na mnie?? Pisze to co zauważyłem i to w imieniu BD bo jak wiadomo ma banana na forum. Ja na Ciebie nie wyskakuje wiec wrzuć na luz...
wróżka_amelia
Kontakt:

Post autor: wróżka_amelia »

DBKdziobak spokojnie, przecież on wcale nie wyjeżdza na ciebie!
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

Biorąc pod uwagę to co odwalił BD zastanawiam się jaki masz DBKDziobak powód aby jeszcze go bronić
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

A ja wam powiem że z tego, iż, co tutaj widzę, dalsze kontynuowanie tematu jest jak pieprzenie kotka za pomocą młotka, sry za wulgaryzm ale inaczej ująć tego nie mogłem....
Back in black
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

popieram Lestata najlepiej byłoby zamknąc temat i koniec .
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Tak więc zamykam, bo sprawa została wyjaśniona. Jeśli ktoś miałby jakieś "przeciw" to proszę o pw, zawsze można odblokować.
Zablokowany