duncon do wszystkich

freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

no ehhhhhh
kurde kurde kurde chlopaki kto z was zlamal jakiegos dc a ktory z was ma i nie zlamal coo???? to co z reszta kurwa wypowiadacie sie kurde bez sensu uslyszeliscie od kogos ze dc jest beeee bo ktos u kogos przeczytal ze podobno cos w ramce peklo i pierdzieli glupoty ze dc to bleeeee kurde ludzieeeeeeeee
ja sie wypowiedzialem wczesniej bo sprawdzalem ta ramke i wedlug mnie np dc pitbull jest na poziomie draga i pointa tylko2x drozszy lecz ladniejszy
pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

no ehhhhhh
kurde kurde kurde chlopaki kto z was zlamal jakiegos dc a ktory z was ma i nie zlamal coo???? to co z reszta kurwa wypowiadacie sie kurde bez sensu uslyszeliscie od kogos ze dc jest beeee bo ktos u kogos przeczytal ze podobno cos w ramce peklo i pierdzieli glupoty ze dc to bleeeee kurde ludzieeeeeeeee
ja sie wypowiedzialem wczesniej bo sprawdzalem ta ramke i wedlug mnie np dc pitbull jest na poziomie draga i pointa tylko2x drozszy lecz ladniejszy
pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

no ehhhhhh
pozdro
Podpis:
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

Zapraszam 3 pazdziernika do Warszawy do Nemo glowne atrakcje to HSB i Sunrise zrbimy mosh i co poniektorym cisnienie spadnie:D:D:D
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
freeride
Kontakt:

no ehhhhhh
pozdro
Podpis:
freeride
Kontakt:

no ehhhhhh
Podpis:
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

hehehe frirajd juz ze stresu zaczal sie jakac ;)
BladeMan
Kontakt:

Post autor: BladeMan »

krabol dokladnie czy na tym forum wypowiada sie jakis sklep
NNNNNIIIIIIIIEEEEEEEEEE
wiec ty terz sie nie wypowiadaj
bo kazdy bedzie chwalil to co sprzedaje nawet najwiekszy chlam
a co do dc to dodam ze po tygodniu od kiedy zostawilem rame na gwarancji to dzisiaj odebralem rame
ale i tak mam im za zle ze wypuszczaja produkt a potem porawiaja zamiast najperw testowac

do "chydego" wlasnie dlaczego na pinku piszesz ze to druga tosia to co sie stalo z pierwsza to jest bardzo ciekawe ????
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
kml
Kontakt:

Post autor: kml »

[quote="BladeMan"]

do "chydego" wlasnie dlaczego na pinku piszesz ze to druga tosia to co sie stalo z pierwsza to jest bardzo ciekawe ????[/quote]

Daj linka, wyszukiwarka jebla im znowu
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
mafiaSEXU dh
Kontakt:

Post autor: mafiaSEXU dh »

diabulus tak??? hmmm taki tajemniczy a zarazem taki wygadany co mysli ze duzo wie a moze raczej masz bujna wyobraznie co??? no niewiem moze ty mi wytlumaczysz..... ja tez bylam na obozie pamietasz mnie?? chyba raczej nie bo nikogo jak ty tam nie bylo nikt sie siebie niewstydzil a ty sie wstydzisz chyba swojego wlasnego iminia bo go niechcesz ujawnic........ GO GET A LIFE MAYBE YOU WILL FIND ONE
byl ale sie zmyl
mafiaSEXU dh
Kontakt:

diabulus....? hmm taki tajemniczy a zarazem taki bajkopisaz.... z bujna wyobrania chyba, no cuz byles na obozie ja tez bylam pamietasz mnie?????chyba nie bo cie tam nie bylo byli ludzie kturzy sie nie wstydzili ujawnic kim sa a ty do nich nie pasujesz.......GO GET A LIFE MAYBE YOU WILL FIND ONE..!
mafiaSEXU dh
Kontakt:

[quote="diabulus"]A tak na morginesie "Cosmos" masz skleroze? jak skoczyłes podczas pierwszego ogniska w Szczyrku w hotelu"Orle Gniazdo" to o tak dobiłeś prese że skrzywiłeś spręzyne w ubijakach, ska klołes ja sk..., teraz nie pamiętasz , a układy znam i to dobrze od Cibie i paru innych, pamiętasz jak "Skura" podrzucił Ci piwo na obozie? mieliście szczęćie i Wy i ja ze tak na prawde "Skura" byl ślepy że nie i nie znalazł naprawde wtedy alkoholu w pokoju, wiec "Cosmos" ty tez nie ujmój się za DC sam napie.... na nich a teraz grasz swiętoszka? Więc w jakim cudem "Papi" nagle stracił ramę a "Chudy" dostał nową, po prostu "Papiu " zrobił swore i można go wyje.... już jest nie potrzeby , zrobił reklame dla Duncona i won, a może powiesz mi że Twój nowy damper działa super? guzik prawda , z nowym wiekszym damperem a jest to Swinger Manitou SV6 ( z tego co pamietam) rama zamyka sie pod wpływem niemal ugiącia rękami. Po prostu Duncon wykożystuje dobrych chłopaków, a wy jego koledzy bronicie ich zamiast sie wstawić WSTYD!!!!!![/quote]

diabulus....? hmm taki tajemniczy a zarazem taki bajkopisaz z bujna wyobraniea chyba no cuz byles na obozie ja tez bylam pamietasz mnie?????chyba nie bo cie tam nie bylo byli ludzie kturzy sie nie wstydzili ujownic kim sa a ty do nich nie pasujesz.......GO GET A LIFE MAYBE YOU WILL FIND ONE..!
byl ale sie zmyl
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

tak dla przypomnienia... bo tego wczesniej nie ujalem... :)

1)
"pamiętasz jak "Skura" podrzucił Ci piwo na obozie? mieliście szczęćie i Wy i ja ze tak na prawde "Skura" byl ślepy że nie i nie znalazł naprawde wtedy alkoholu w pokoju, wiec "Cosmos" ty tez nie ujmój się za DC sam napie.... na nich a teraz grasz swiętoszka"
ODP. no i co ze mi podrzucil?? co to ma do rzeczy?? podrzucil to podrzucil a nie mialem wiec o co w ogole chodzi...
kiedy mowie zle o DC?? prosze powiedz mi bo mnie to naprawde intryguje!!
2)
"a może powiesz mi że Twój nowy damper działa super? guzik prawda , z nowym wiekszym damperem a jest to Swinger Manitou SV6 ( z tego co pamietam) rama zamyka sie pod wpływem niemal ugiącia rękami."

wiesz dlaczego sie duzo ugina?? bo byla bardzo miekka sprezyna - 450 i nie byl wyregulowany - ledwo po zalozeniu wiec o co chodzi?? widze ze jeszcze troszeczke Ci rozumku brakuje i obeznania ze swiatem rowerowym...

TAK POZA TYM NIE KŁAM MOWIAC ZE NAJEZDZAM NA DC!! CHLOPIE OPAMIETAJ SIE ALBO PODAJ KONKRETNY PRZYKLAD...!! BO TO JEST OBELGA !! JUZ NA 99% WIEM KIM JESTES I TO ZARAZ SPRAWDZIMY WIEC LEPIEJ SIE JUZ MOZESZ ZACZAC BAC KONSEKWENCJI SWOICH WYPOWIEDZI...
http://cosmos.pinkbike.com/
mafiaSEXU dh
Kontakt:

diabulus....? hmm taki tajemniczy a zarazem taki bajkopisaz z bujna wyobrania chyba.... no cuz byles na obozie ja tez bylam pamietasz mnie?????chyba nie bo cie tam nie bylo byli ludzi kturzy sie nie wstydzili ujawnic kim sa a ty do nich nie pasujesz.......GO GET A LIFE MAYBE YOU WILL FIND ONE..!
byl ale sie zmyl
mafiaSEXU dh
Kontakt:

[b]diabulus[/b]diabulus....? hmm taki tajemniczy a zarazem taki bajkopisaz z bujna wyobrania chyba.... no cuz byles na obozie ja tez bylam pamietasz mnie?????chyba nie bo cie tam nie bylo byli ludzi kturzy sie nie wstydzili ujawnic kim sa a ty do nich nie pasujesz.......GO GET A LIFE MAYBE YOU WILL FIND ONE..!
byl ale sie zmyl
mafiaSEXU dh
Kontakt:

lol diabulus lol smieszny jestes
byl ale sie zmyl
leo
Kontakt:

Post autor: leo »

Nawiazujac do tematu...DC...

Tutaj foty hakow mojej ramy ( ktore juz byly na forum - jakis czas temu )

DC Pitbull 2004 ( jezdzony 2 miechy ) i co .. i bum ( pomijam wgiete blaszki ( te takie pancerne wzmocnienia glowki - no i odpadajcy lakier )

http://www.mtb.radom.com.pl/pitbull/1.jpg
http://www.mtb.radom.com.pl/pitbull/2.jpg

Pekło jak juz Lucid wczesniej napisal od jazdy po prostym..

..Po miesiacu czekania i czestych telefonach ..nowa rama przyszla z "innymi" hakami - haki rodem z amstafa.( na razie zyje ) moje porownanie - haki te sa bardzo podobne do tych co byly w Trialowce "ZOO - pitbul" . Skosnoocy jednak poszli dalej i obecna od niedawna na stronie trialowka z ich zoooo ."pitbul" ma juz zmienione haki na "masywniejsze" to tylko takie moje porownania bo od pekniecia poprzedniego pitbulla.. stalem sie uwrazliwiony na tej plaszczyznie.

Nowa rama - DC Pitbull
( "HURA..w koncu lakier przyzwoity ze widac numer seryjny no i wykonanie nie wzbudzajace zastrzezen ).

No ale nie rozumem jednego qmpel w ballisticu juz ma "masywniejsze" te haki oraz w jakims innym no name cross country...

Do Majsterkowiczow z DC - jezeli uwazacie ze za 1000zl nie moge sie spodziewac pozadnie wykonanej ramy - to tak napiszcie na opakowaniu to z gory nie kupie.

Z mojego kontaktu z firma DC oraz jej produktami .. powiem tak .. jezeli obecny pitbull padnie w jakims tam sposob - czy to bedzie urwana glowka od dropsika z kraweznika czy inny kawalek ramy od silnego podmuchu bocznego ... to po prostu podziekujemy sobie za "wspolprace" i to bedzie pierwsza i ostatnia rama ktora u WAS kupilem ..

ps.. dlaczego na waszych stronach ( DC ) nie ma zdjec pitbulla z nowymi hakami ? tylko ten azurowy bubel......Wyprzedajecie jeszcze jakies stare zapasy kurczakow z wietnamu czy co ? bo cos tu smierdzi...

AVE
szweri
Kontakt:

Post autor: szweri »

zgadzam sie w calosci z leo tylko ze ja przerabial juz 3 rame pit bulla

amen

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=302599
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=263068
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
mastiff
Kontakt:

Post autor: mastiff »

i tak juz ten watek pewnie zostanie "wyciszony" a wiara z duncona nie odpisze..dlaczego jest tak a nie inaczej.
ODPOWIEDZ