!!!foghorn do Duncona!!!
Eeeeee.... Była kiedyś podobna akcja na usenecie tyle, że z firma G. Polska gdzie prezez czy jakis inny człon zadzownił do kolesia i nastraszył procesem o zniesławienie itp i koles przepraszał i nawet nie chciał o tym pisać później ;/ Oczywiscie nie było to na komercyjnym forum gdzie są banery firmy, ktora za to płaci i admin ktory moze zablokowac komus konto i koniec ale TO JUZ TYLKO DOMYSŁY!Akcja strasznie dziwna i jak znam życie to od autora post nr 1 już nie bedzie żadnej odpwiedzi ;/
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
-
- Kontakt:
Ja też bardzo przepraszam że tak pisałem, jest mi przykro ramy są boskie marze o takiej i........ jezu nie bijcieeee, za coooo, ja nie bedeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! KOMUNIKAT SPECJALNY - dzis w godzinach popołudniowych z niewiadomych przyczyn w tragiczny sposób zginął jeden z czytelników forum- podejrznie policji - nie przyjął łapówki :(
nie wiem czemu wszyscy najezdzaja tak na DC ja mam amstaffa moj qmpel tez ...spawy sa rowne i bez zadnych przerw... poza tym wale na streecie ponad 2metrowe murki i jakos jeszcze mi ramka nie pekla... nie narzekam na nia... moze niektorym sie jakies feralne trafly... nie wiem... POZDROWKA
-=|[we are born to ride from side 2 side]|=-
-
- Kontakt: