[Amortyzator] RS Boxxer 2010 - Strzelanie w prawej goleni
[Amortyzator] RS Boxxer 2010 - Strzelanie w prawej goleni
Siema. Zrobilem serwis boxxera 2010. Strzela mi w goleni od tlumikia ?? Wie ktos co moze byc przyczyną ?? Co zle zrobilem przy serwisie.
Odrazu mowie ze nie strzela mi sprezyna!!!
Strzela jak ruszam sama golenia od tlumienia.
Odrazu mowie ze nie strzela mi sprezyna!!!
Strzela jak ruszam sama golenia od tlumienia.
-
- Kontakt:
Nie koniecznie musiales zrobic cos zle, "ten typ tak ma " strzela Motion... Poczytaj tu http://www.pinkbike.com/forum/listcomme ... &pagenum=5
Re: [Amortyzator] WAZNE !!! STrzelanie boxxer 2010
wie ktos jak rozebrac ten element ??? on mi strzela jest sprawny, ale jak sie otwieraz zawor to jest udezenie plastiku o plastik. Tak jakby oring sie wyrobil tam. Ktos wie jak to zrobic zeby nie strzelalo ??
Po prostu ustaw kompresje na max w strone "minus" i ma Ci nie zaslaniac zadnej dziurki to srebrne cos.. sa tylko 2 takie bodajze ustawienia i tylko przy jedym wchodzi w tego "preta" z nacieciem.
Btw. O ring musi byc na tyle maly zeby Ci sie to otwieralo bez problemu! U mnie 2mm grubosci okazalo sie za duzo, musialem szukac 1mm.
Btw. O ring musi byc na tyle maly zeby Ci sie to otwieralo bez problemu! U mnie 2mm grubosci okazalo sie za duzo, musialem szukac 1mm.