Kross fr2 czy kona dwag co lepsze
Kross fr2 czy kona dwag co lepsze
siema mam do kupienia krossa signa fr2 lub kone dwag co bedzie lepsze do takiego fr
Re: kross fr2 czy kona dwag co lepsze
mam 500zł a jezdze w fr
-
- Kontakt:
miałem juz kiedys fr1 z kind shockiem i nie za dobry był
powiedz jeszcze jakim amorem aktualnie dysponujesz
ale co do krosa za duzo kombinawania zeby to jakos wyszlo dzialalo etc
kona bardziej xc/am
reasumujac, odpusc sobie taniego gownianego fulla i skladaj dobrego sztywniaka (surge/pit bull/ ? + domain / 66)
bardziej ci sie to oplaci niz wkurzanie sie na slabo ogarniajacego fulla a i techniki ci przybedzie
ale co do krosa za duzo kombinawania zeby to jakos wyszlo dzialalo etc
kona bardziej xc/am
reasumujac, odpusc sobie taniego gownianego fulla i skladaj dobrego sztywniaka (surge/pit bull/ ? + domain / 66)
bardziej ci sie to oplaci niz wkurzanie sie na slabo ogarniajacego fulla a i techniki ci przybedzie
mam shivera sc ale na zam za cos o wiekaszym skoku
szczerze odpuść sobie fulla... zostaw shivera, zakup pit bulla 14' surge lub coś tego typu amor na razie do sztywniaka wystarczy a docelowo celuj w 66/domain
ps odezwij się na gg bo tak mnie już denerwuje to logowanie się na standardowej przeglądarce z symbiana ze szok (gg masz w podpisie)
edit. praktycznie zawsze jestem na niewidoku
ps odezwij się na gg bo tak mnie już denerwuje to logowanie się na standardowej przeglądarce z symbiana ze szok (gg masz w podpisie)
edit. praktycznie zawsze jestem na niewidoku