Czy ktoś z lokelsów albo odwiedzających może się podzielić info odnośnie aktualnych warunków? Czy Karp albo pucharówka są przejezdne? Da się jeździć czy się tonie w śniegu?
dziś jechałem od strony kęt do bielska i z 2 strony było dużo śniegu a kilka dni temu już prawie 0 śniegu tam było ogólnie teraz w bielsku jest "biało"
ja jak tam byłam ostatnio to śmigałam najpierw w zbroji ale później ją zdjełam i nikt mnie się nie czepiał, więc wydaje mi się że nie będziesz miał problemów żadnych
Na żarze wszyscy ( obsługa PKL ) mają w dupie czy jeździsz w ochraniaczach bo to nie jest trasa oficjalna i przez nich robiona .
Śniegu na stoku jest dużo bo z armatek .
btw. Trzeba się kiedyś umówic i coś zrobić nowego bo stara trasa się już nudzi
Szczerze chetniej bym na Żarze całkiem nowa trase widział biegnąca w 100% po lesie po lewej (patrzac z dołu) niz wiecej hop i udziwnien. Udziwnienia na DHC 2010 juz chyba ludziom wystarczą.
plany są takie że spróbujemy zrobić trasę po tej lewej stronie i ogarniemy ten lasek po prawej w połowie bo ma potencjał
a co z tego wyjdzie to 1 bóg wie , czy się jakieś ekodebile nie zlecą czy cos
Nikogo tam nic nie wali. Las jest prywatny i jeśli teo nie załatwicie z właścicielem to... Myślę, że w tym sezonie pociągniemy dalej to, co było rozpoczęte w zeszłym sezonie ( a raczej pod koniec ). Od maja powinniśmy ruszyć ( aenim i pplaymo moze wczesniej? )
F4rr3ll no właśnie kierownika to nie wali, było już pewne uzgodnienia i coś już powstało. Chodziłem trochę za tym i wiem co trzeba gdzie ruszyć.
Jak już chcecie coś robić to proponował bym się raczej ugadać, bo poniekąd już zaczęliśmy robić, na razie idzie jak idzie bo nie ma za dużo czasu. Jednak powinniśmy ruszyć z robotą.
saluto, nie żebym się czepiał, ale właśnie przez takie podejście są później non-stop problemy... pogadaj z chłopakami bo im się na pewno dodatkowa ręka do roboty przyda
kuciek40i4 czyli kończycie ten wariant co kiedyś pokazywałeś ?