snizy pisze:saluto, nie żebym się czepiał, ale właśnie przez takie podejście są później non-stop problemy... pogadaj z chłopakami bo im się na pewno dodatkowa ręka do roboty przyda
Tak bardzo jak lubie lokalesów to tematy o czekaniu na dogadanie sie z kierownikiem trwaja juz od pierwszego pucharu polski na Zarze wiec budowe trasy po kryjomu popieram. Przynajmniej cos będzie bo z kierownikiem to sie dogadacie pózniej niz Kaczyński z Putinem.
Spaced - głównie chodzi o to, że PKL i tak nic nam nie da. Jest nas 2 na miejscu + jak ktoś da radę to wpada... Jeśli jest ktoś chętny z BB to pewnie dogadamy się w sezonie i może uda się ruszyć z większą siłą
Mówiłem o tym żeby sie najpierw umówić , ale spoko
Biorąc pod uwagę mentalność ludzi w tym durnym kraju to prędzej czy później ktoś się dopie**** , albo ktos powie " nie , bo nie " i tyle bd z trasy . A po za tym po cholerę się dogadywać z kolesiem z PKL-u ktory ma to wszystko w dupie , bo jemu i tak kasa leci ?? Takie przynajmniej mam wrażenia po rozmowie .
No to dogadane Więcej ludzi pozwoli ukończyć wszystko wcześniej, z pożytkiem dla wszystkich rajderów.
Od ok połowy kwietnia jestem gotowy do machania łopatą, tydzień na morzu i wracam opalony
kuciek40i4 pisze:No właśnie rozmowa daje nam to, że możemy w tym lesie grzebać bez przypału. Odezwiemy się do Ciebie jak coś ruszy - myślę, że do miesiąca.
To w koncu w tym roku ruszacie? Bo te rozmowy na prawde dłuuugo trwały. Przydałoby sie bo Żar to fajna miejscówka ale ta jedna trasa juz troche rozjezdzona i oklepana
F4rr3ll pisze:chyba ze mnie posadzą za pozbycie się naszego lokalnego leśniczego
a ja ci pomogę go załatwić
niestety nasz leśniczy to kawał s#######a czepia się o każde zbudowane skocznie, na dodatek grozi nam ze pójdzie do naszych starych i ich pozamykają .
hahah tydzień na morzu ; p tylko zapomniałeś dodać, że temperatura powietrza około 0 stopni ; p dzwoniłem ostatnio do Ciebie bo byłem w Chybiu ok koniec offa
Spaced ruszyliśmy przed zimą
Żar jest fajną górą jednak od strony jeziora dużo nie można poszaleć, bez bardzo dużego nakładu pracy. Z tego co wiem to PKL nie kwapi się do większych inwestycji bo chcą budować nowy wyciąg.
Złaziłem dobre parę razy ten las w poszukiwaniu nowych tras
pplaymo pisze:Spaced ruszyliśmy przed zimą
Żar jest fajną górą jednak od strony jeziora dużo nie można poszaleć, bez bardzo dużego nakładu pracy. Z tego co wiem to PKL nie kwapi się do większych inwestycji bo chcą budować nowy wyciąg.
Złaziłem dobre parę razy ten las w poszukiwaniu nowych tras
Jaki inwestycji? Wystarczy, ze bedzie zgoda na kopanie w lesie i nic inwestowac nie musza. Jakos jak w Warszawie powstaje incjatywa budowania hop to nikt od własciciela nie oczekuje, ze wyłozy jeszcze kase. Wiekszosc mozna zrobic łopatami, a jak trzeba koparke to zawsze były zrzuty. Las jest dobry i fajny tylko porobic troche trzebaby było.