Sprężyna rs domain DC 2011
-
- Kontakt:
Sprężyna rs domain DC 2011
Siema, mam problem otóż otrzymałem domaina DC, wszystko cacy gdyby nie fakt ze jest tam sprężyna czerwona, która jest owiele za twarda pod moją wagę (52kg
) stąd moje pytanie, czy podejdzie do niego spring z boxxera race/team 10/11 r. ?

http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie, pisało wyraźnie, że w zestawie sa 2 SPRĘŻYNY i 2 PÓŁKI, a napisali mi, że poprosty to był błąd w opisie, a sprężyn do niego nie ma, i w tym sezonie nie będzie....
Taką odpowiedz otrzymałem:
"Witam, wyposażenie amortyzatora to niestety nasz błąd w opisie który został już poprawiony (w wersji BOX są dopiero modele Domain RC). Jedyne co możemy zaproponować to zwrot pieniążków i oczywiście odsyłka towaru na nasz koszt. Odnośnie sobotniej wysyłki, to składamy reklamację w firmie GLS która nie wywiązała się z umowy (z naszej strony przesyłka została nadana prawidłowo). Przepraszamy bardzo za wynikłe problemy."
Moim zdaniem powinni poinformować które są wersją BOX, a którą nie.
Nawet jakiegoś wyrównania na wałka nie zaproponowali...

Taką odpowiedz otrzymałem:
"Witam, wyposażenie amortyzatora to niestety nasz błąd w opisie który został już poprawiony (w wersji BOX są dopiero modele Domain RC). Jedyne co możemy zaproponować to zwrot pieniążków i oczywiście odsyłka towaru na nasz koszt. Odnośnie sobotniej wysyłki, to składamy reklamację w firmie GLS która nie wywiązała się z umowy (z naszej strony przesyłka została nadana prawidłowo). Przepraszamy bardzo za wynikłe problemy."
Moim zdaniem powinni poinformować które są wersją BOX, a którą nie.
Nawet jakiegoś wyrównania na wałka nie zaproponowali...
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
Myślę, że zachowali się bardzo w porządku. Zaproponowali zwrot na swój koszt i nie robili żadnych problemów i nie wykręcali się pokrętnie (jak to czasami bywa).
Mogłeś odesłać jeżeli Ci nie pasowało i jeżeli Ci nie pasuje to zawsze możesz tak zrobić przecież. Wiadomo, wypadki się zdarzają, tam też pracują ludzie.
Możesz u nich wynegocjować jakiś stały rabat, żeby Ci dali z 1-2% zawsze to coś, a pewne to jak w banku u nich
. Z rowerowym zawsze da sie dogadać, przynajmniej mi sie zawsze udawało.
Mogłeś odesłać jeżeli Ci nie pasowało i jeżeli Ci nie pasuje to zawsze możesz tak zrobić przecież. Wiadomo, wypadki się zdarzają, tam też pracują ludzie.
Możesz u nich wynegocjować jakiś stały rabat, żeby Ci dali z 1-2% zawsze to coś, a pewne to jak w banku u nich

-
- Kontakt:
no ale zabcia, zaoferowali Ci zwrot kosztów, czyli mogłes odstąpic od umowy. Zostawiłes amora- więc zdecydowałeś się na przyjęcie "nowych" warunków. Tam tez pracuja ludzie, pomyłki sie zdazają.Poza tym, im sie wszystko musi w papierach zgadzać, wiec nie moga znowu tak sobie dawać sprężyn na prawo i lewo. Jakos to będzie :*
Tak jak mówią koledzy, jak ci nie pasował to mogłeś odesłać. Fakt faktem rowerowy popełnia różne błędy (miałem kiedyś historię ze sterami, wysłali mi nieco inne niż zamówiłem) ale zawsze stara się być fair wobec klienta i proponuje np. takie rozwiązania jak tobie. A co do sprężyny to nie masz co się martwić, weźmie się jakoś z amora w komarze albo jawie, przytnie żeby pasowała i będzie :P
-
- Kontakt: