[Kraków] Łopata/Dual
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ciekawe kto je po zimie pozakopuje lub cokolwiek z tym zrobi ;pjz-0207 pisze:są koleiny
sam bym zabral lopate ale nie bd jej targal 8km jadac rowerem (kumpel zjebal bo prawko pol roku robi, w sumie w kwietniu to juz rok bedzie) ;p tym bardziej ze nie jezdzilem od jesieni zebym mogl te koleiny zrobic ;p
-
- Kontakt:
No co by nie powiedzieć dzisiaj był ogień z dupy! Coś tam pogrzebaliśmy w miarę we trójkę z tymi koleinami jest mniej, da się spokojnie jeździć. Łopat nigdzie nie ma wessało je gdzieś:/ się wnerwię to pojadę rano do obi lub coś takiego i kupie rydelek i będę z nim popylać na łopate bo mam pare metrów.
Re: [Kraków] Łopata/Dual
Siema,
Ja troche z innej beczki, od tego sezonu zamierzam sprobowac FR, rozumie ze bez problemu mozna sie umowic jak ktos bedzie jezdzil i uzyskac kilka rad na poczatek?:)
Druga kwestia jest jakas mapka z miejscowkami? Bo te nazwy łopata itp nic mi nie mowia i nawet nei wiem jak tam trafic pewnie
Z tego co pamietam z jazdy rekreacyjnej to w lasku wolskim od zoo w dół przez las do takiej ulicy asfaltowej było pod koniec chyba kilka chopek i cos w stylu rynny?
Pzdr
Ja troche z innej beczki, od tego sezonu zamierzam sprobowac FR, rozumie ze bez problemu mozna sie umowic jak ktos bedzie jezdzil i uzyskac kilka rad na poczatek?:)
Druga kwestia jest jakas mapka z miejscowkami? Bo te nazwy łopata itp nic mi nie mowia i nawet nei wiem jak tam trafic pewnie

Z tego co pamietam z jazdy rekreacyjnej to w lasku wolskim od zoo w dół przez las do takiej ulicy asfaltowej było pod koniec chyba kilka chopek i cos w stylu rynny?

Pzdr
Mapek nie będzie i nie ma. Nie rozumiesz widocznie żaden dres cie nie goniłmaciek555 pisze:Siema,
Pzdr

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
Re: [Kraków] Łopata/Dual
Ta w lapanego juz dawno sie nie bawilem. Czytajac to forum i dzial kradziezy gdzie co 3 post jest o krakowie to widze fajne hobby typu "uciekanie przed dresami", tzn co mam rozumiec ze sobie spokojnie po wolskim pojezdzic nie mozna bo sie jakies tepe lyse paly czaja na rowery?
-
- Kontakt: