Mostek PROdigy
-
- Kontakt:
Mostek PROdigy
Chciałbym zaczerpnąć Waszej rady odnośnie tego dosyć nietypowego mostka, waga jest bardzo kusząca zwłaszcza że mam kierownicę 31,6 więc nie muszę stosować żadnych adapterów, jedyne co mnie zastanawia to wytrzymałość tej konstrukcji - może ktoś miał styczność z tym i może podzielić się opinią?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?p=766526
Było kilka tematów o tym mostku.
Szczerze mówiąc sam się na niego zdecydowałem do nowego projektu. Co prawda jeszcze nie jeździłem ale co można o nim powiedzieć to to, że naprawdę dobrze wykonany i wykończony. Waga realna pokrywa się z sugerowaną, oczywiście bez redukcji.
Do większości sterów trzeba będzie zaaplikować 5mm podkładkę pod mostek, żeby się nie opierał o miskę.
Ja osobiście szukałem krótkiego, lekkiego mostka 31,8.
Do wyboru Straitline SSC lub Prodigy. Wziąłem polski produkt i narazie nie żałuje.
Było kilka tematów o tym mostku.
Szczerze mówiąc sam się na niego zdecydowałem do nowego projektu. Co prawda jeszcze nie jeździłem ale co można o nim powiedzieć to to, że naprawdę dobrze wykonany i wykończony. Waga realna pokrywa się z sugerowaną, oczywiście bez redukcji.
Do większości sterów trzeba będzie zaaplikować 5mm podkładkę pod mostek, żeby się nie opierał o miskę.
Ja osobiście szukałem krótkiego, lekkiego mostka 31,8.
Do wyboru Straitline SSC lub Prodigy. Wziąłem polski produkt i narazie nie żałuje.
sprobowala by sie nie pokrywac! osobiscie wazylem!Bombell pisze:Waga realna pokrywa się z sugerowaną
mostek jak mostek,jedno o czym musisz pamietac to o rozsadnym dokrecaniu srub-czyli stopniowo i nie na pale.slowem-zgodnie z tym co napisano w instrukcji :]
dodatkowo ciezko go dostac-wiekszosc rozeszla sie jak swieze buleczki,zostalo pare sztuk..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: