[BARTEK S. Łódź] Oszust jakich mało

adu
Kontakt:

Post autor: adu »

Tak jak wcześniej pisałem, miałem kontakt z barsto1988. Nie jest to klient, który po zadaniu paru pytań dotyczących sprzętu, szybko podejmie decyzję o zakupie. Wahał się, wypytywał, odrobinę wybrzydzał, ale takie są prawa klienta. Mnie nie próbował oszukać, co nie znaczy, że nie chciał oszukać autora tematu, bo sprawa faktycznie wygląda nieciekawie.
Furious
Kontakt:

Post autor: Furious »

serio kup slownik na allegro od 15 pln juz mozna dostac (15 pln z przesylka)
Z tym allegro to był bym ostrożny.
Tesiek
Kontakt:

Re: [BARTEK S. Łódź] Oszust jakich mało

Post autor: Tesiek »

barsto1988 może czytać też nie umiesz? W tym temacie wyraźnie ludzie piszą, że jesteś oszustem. Za dużo kombinujesz i już się gubisz ;D
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

bazooczyskoDH
Kontakt:

Post autor: bazooczyskoDH »

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 59#p851459

patrzcie tutaj;) odwet już jest za ten temat :mrgreen:
barsto1988
Kontakt:

Post autor: barsto1988 »

mam 10000zł czy ktos ma na sprzedanie rower z foxem 40 czy nie bo jak nie to niema oczym pisac brak mi słów na ten temat nudne jest to pisanie i mnie oczernianie jestem na tyle inteligentny ze jak ktos mi ma do zaoferowania rower z foxem 40 to pojade po niego sam a i płace odracu i nie robie wałków. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesiek
Kontakt:

HA HA HA HAH HA HA HA HAH HA H AHA HA HA HA HA HAH HA HA HA HAH HA HA HA HH A TEN DALEJ SWOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA JAKAŚ!!!!!! ten temat zamienia się w kabaret :mrgreen: :D
bazooczyskoDH
Kontakt:

barsto1988 - chyba tylko Ty uważasz kolego że to nudny temat;D a tak zupełnie z innej beczki , Twój post już powinien wylecieć bo to nie giełda!!!
barsto1988
Kontakt:

dobra pisze ostatnia wiadomosc w tym temacie mam to głęboku w dupie piszcze sobie co chcecie mi to lata koło h.... mam kase jestem panem i ten kto niema kasy jest ku..... wszystko na temat smiech na sali brak słów hahaha
Tesiek
Kontakt:

uwaga cytuje barsto1988 "jestem na tyle inteligentny ze jak ktos mi ma do zaoferowania rower z foxem 40 to pojade po niego sam a i płace odracu i nie robie wałków. !!!!!!!!!!!!!!!!!"

Piszesz jakbyś się wychował w afryce. :D Brawo za podstawowy poziom inteligencji istoty żywej. A tak na poważnie to po co napisałeś to ogłoszenie tutaj? Nie ogarniam :mrgreen:
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Pierwsza sprawa - w końcu udało mi się ten bełkot zrozumieć, aczkolwiek wordowi pewnie nie udałoby się go poprawić.

Druga sprawa - jeśli licytowałeś coś na allegro i wygrałeś aukcję to zawarłeś umowę i musisz się z niej wywiązać. Na 90% przepis o 10 dniach bezwarunkowej rezygnacji z kupna tyczy się tylko i wyłącznie sklepów, a nie aukcji osób prywatnych

Trzecia - sposób w jaki przedstawiłeś sprawę nie koresponduje z 1988(szczególnie jeśli miałaby być to twoja data urodzenia) i to straszenie sądem i policją w internecie, w twoim wykonaniu jest żałosne.
bazooczyskoDH
Kontakt:

barsto1988 pisze:
dobra pisze ostatnia wiadomosc w tym temacie mam to głęboku w dupie piszcze sobie co chcecie mi to lata koło h.... mam kase jestem panem i ten kto niema kasy jest ku..... wszystko na temat smiech na sali brak słów hahaha

no to też jest niezłe ;D bogaczu;D idź już stąd chłopie i się nie pogrążaj...
Tesiek
Kontakt:

Ja tam olewam sąd! :mrgreen: Tu jest dobre Plemienne przysłowe Pana barsto1988: "... mam kase jestem panem i ten kto niema kasy jest ku....."
Dobre, dobre :D A temat chyba już jest zamknięty. Pan barsto1988 jest specyficzną osobą i nie teraz powinnien zostać zablokowany na allegro jako osoba niezdolna do wykonywania jakichkolwiek czynności prawnych i handlowych :D
barsto1988
Kontakt:

super nie allegro mnie niezablokuje bo mam same pozytywy haha i nierobie przekrętów na allegro..... dobra koniec pier...... głodnych kawałków piszcie sobie co chcecie piszecie pierdoły smieszne na początku jak to przeczytalem to się załamalem prawie a teraz mam to w hu.... mam kaske i sie cieszę z tego i jest mi wesoło z tego kozystam z jednego konta na allegro i jestem dumny z siebie i jestem szczesliwy z tego.. wiec nara ....ziomki żal mi was ale cóż papa
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Uhm barsto tylko postaraj się nie robić byków pisząc pozew. Pamiętaj także że są różne granice i skoro _micz_ poczuł się nękany to jest to jego subiektywne odczucie ale całkiem uzasadnione. Wątpię abyś coś wskórał.

Poza tym jak mamy rozumieć stwierdzenie
,,chce oswiadczyc ze licytowale jego kone ale jej niekupilem bo niemam potrzeby kupic jej '' (pisownia oryg) - bo jak dla mnie to już znak że zawracasz człowiekowi gitarę.
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
Tesiek
Kontakt:

barsto1988 dalej, dalej i dalej swoje...

Pozostawiam to bez komentarza. :arrow:
kasprzak
Kontakt:

Post autor: kasprzak »

Dam sobie łeb uciąć, że chłopak robi sobie z nas wszystkich jaja..
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16350529/]good stuff[/url]
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Ładny cyrk i kabaret. Prosiłbym o bardziej konstruktywne wypowiedzi ;)

Fakt faktem dawno się tak nie uśmiałem od czasów DBKDziobaka albo innego pasikonika i Jego wymysłów.

Barsto szczerze mówiąc mało mnie obchodzi czy Ty masz kasę czy też nie. Jeżeli nie chcesz kupować nie kupuj, chcesz kupić kup. Popatrz na rynek, pokombinuj, załóż temat na forum jak nie jesteś czegoś pewien, doradzi się Tobie, pomoże. Nie zawracaj ludziom głowy jeśli nie jesteś w 100% zdecydowany i zmieniasz zdanie jak kobieta w ciąży. Pomyśl, a potem działaj. Zawarłeś umowy kupna i nie wywiązałeś się z nich. Stwarzasz sprzedającemu kłopoty i utrudniasz życie.

Robisz z siebie umysłowo nie zdolnego do w pełni wyrażenia swoich myśli oraz uczuć. Jeżeli w ten sposób próbowałeś zakupić rower od autora tematu to ja przepraszam, ale anioła szlak by trafił.

Mając taką sumę można złożyć lub też kupić kilka bardzo sympatycznych nowych rowerów na Twoich wymarzonych 40tkach. Przeszukaj forum na dh-zone, pokombinuj, pooglądaj katalogi zdecyduj się i tego się trzymaj ;)
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
ODPOWIEDZ