[BARTEK S. Łódź] Oszust jakich mało
Tak jak wcześniej pisałem, miałem kontakt z barsto1988. Nie jest to klient, który po zadaniu paru pytań dotyczących sprzętu, szybko podejmie decyzję o zakupie. Wahał się, wypytywał, odrobinę wybrzydzał, ale takie są prawa klienta. Mnie nie próbował oszukać, co nie znaczy, że nie chciał oszukać autora tematu, bo sprawa faktycznie wygląda nieciekawie.
Re: [BARTEK S. Łódź] Oszust jakich mało
barsto1988 może czytać też nie umiesz? W tym temacie wyraźnie ludzie piszą, że jesteś oszustem. Za dużo kombinujesz i już się gubisz ;D
-
- Kontakt:
hmmm ładne wydanie ;]
-
- Kontakt:
mam 10000zł czy ktos ma na sprzedanie rower z foxem 40 czy nie bo jak nie to niema oczym pisac brak mi słów na ten temat nudne jest to pisanie i mnie oczernianie jestem na tyle inteligentny ze jak ktos mi ma do zaoferowania rower z foxem 40 to pojade po niego sam a i płace odracu i nie robie wałków. !!!!!!!!!!!!!!!!!
HA HA HA HAH HA HA HA HAH HA H AHA HA HA HA HA HAH HA HA HA HAH HA HA HA HH A TEN DALEJ SWOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA JAKAŚ!!!!!! ten temat zamienia się w kabaret

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobra pisze ostatnia wiadomosc w tym temacie mam to głęboku w dupie piszcze sobie co chcecie mi to lata koło h.... mam kase jestem panem i ten kto niema kasy jest ku..... wszystko na temat smiech na sali brak słów hahaha
uwaga cytuje barsto1988 "jestem na tyle inteligentny ze jak ktos mi ma do zaoferowania rower z foxem 40 to pojade po niego sam a i płace odracu i nie robie wałków. !!!!!!!!!!!!!!!!!"
Piszesz jakbyś się wychował w afryce.
Brawo za podstawowy poziom inteligencji istoty żywej. A tak na poważnie to po co napisałeś to ogłoszenie tutaj? Nie ogarniam 
Piszesz jakbyś się wychował w afryce.

Pierwsza sprawa - w końcu udało mi się ten bełkot zrozumieć, aczkolwiek wordowi pewnie nie udałoby się go poprawić.
Druga sprawa - jeśli licytowałeś coś na allegro i wygrałeś aukcję to zawarłeś umowę i musisz się z niej wywiązać. Na 90% przepis o 10 dniach bezwarunkowej rezygnacji z kupna tyczy się tylko i wyłącznie sklepów, a nie aukcji osób prywatnych
Trzecia - sposób w jaki przedstawiłeś sprawę nie koresponduje z 1988(szczególnie jeśli miałaby być to twoja data urodzenia) i to straszenie sądem i policją w internecie, w twoim wykonaniu jest żałosne.
Druga sprawa - jeśli licytowałeś coś na allegro i wygrałeś aukcję to zawarłeś umowę i musisz się z niej wywiązać. Na 90% przepis o 10 dniach bezwarunkowej rezygnacji z kupna tyczy się tylko i wyłącznie sklepów, a nie aukcji osób prywatnych
Trzecia - sposób w jaki przedstawiłeś sprawę nie koresponduje z 1988(szczególnie jeśli miałaby być to twoja data urodzenia) i to straszenie sądem i policją w internecie, w twoim wykonaniu jest żałosne.
-
- Kontakt:
barsto1988 pisze:
dobra pisze ostatnia wiadomosc w tym temacie mam to głęboku w dupie piszcze sobie co chcecie mi to lata koło h.... mam kase jestem panem i ten kto niema kasy jest ku..... wszystko na temat smiech na sali brak słów hahaha
no to też jest niezłe ;D bogaczu;D idź już stąd chłopie i się nie pogrążaj...
Ja tam olewam sąd!
Tu jest dobre Plemienne przysłowe Pana barsto1988: "... mam kase jestem panem i ten kto niema kasy jest ku....."
Dobre, dobre
A temat chyba już jest zamknięty. Pan barsto1988 jest specyficzną osobą i nie teraz powinnien zostać zablokowany na allegro jako osoba niezdolna do wykonywania jakichkolwiek czynności prawnych i handlowych 

Dobre, dobre

-
- Kontakt:
super nie allegro mnie niezablokuje bo mam same pozytywy haha i nierobie przekrętów na allegro..... dobra koniec pier...... głodnych kawałków piszcie sobie co chcecie piszecie pierdoły smieszne na początku jak to przeczytalem to się załamalem prawie a teraz mam to w hu.... mam kaske i sie cieszę z tego i jest mi wesoło z tego kozystam z jednego konta na allegro i jestem dumny z siebie i jestem szczesliwy z tego.. wiec nara ....ziomki żal mi was ale cóż papa
Uhm barsto tylko postaraj się nie robić byków pisząc pozew. Pamiętaj także że są różne granice i skoro _micz_ poczuł się nękany to jest to jego subiektywne odczucie ale całkiem uzasadnione. Wątpię abyś coś wskórał.
Poza tym jak mamy rozumieć stwierdzenie
,,chce oswiadczyc ze licytowale jego kone ale jej niekupilem bo niemam potrzeby kupic jej '' (pisownia oryg) - bo jak dla mnie to już znak że zawracasz człowiekowi gitarę.
Poza tym jak mamy rozumieć stwierdzenie
,,chce oswiadczyc ze licytowale jego kone ale jej niekupilem bo niemam potrzeby kupic jej '' (pisownia oryg) - bo jak dla mnie to już znak że zawracasz człowiekowi gitarę.
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
barsto1988 dalej, dalej i dalej swoje...
Pozostawiam to bez komentarza.
Pozostawiam to bez komentarza.

Ładny cyrk i kabaret. Prosiłbym o bardziej konstruktywne wypowiedzi 
Fakt faktem dawno się tak nie uśmiałem od czasów DBKDziobaka albo innego pasikonika i Jego wymysłów.
Barsto szczerze mówiąc mało mnie obchodzi czy Ty masz kasę czy też nie. Jeżeli nie chcesz kupować nie kupuj, chcesz kupić kup. Popatrz na rynek, pokombinuj, załóż temat na forum jak nie jesteś czegoś pewien, doradzi się Tobie, pomoże. Nie zawracaj ludziom głowy jeśli nie jesteś w 100% zdecydowany i zmieniasz zdanie jak kobieta w ciąży. Pomyśl, a potem działaj. Zawarłeś umowy kupna i nie wywiązałeś się z nich. Stwarzasz sprzedającemu kłopoty i utrudniasz życie.
Robisz z siebie umysłowo nie zdolnego do w pełni wyrażenia swoich myśli oraz uczuć. Jeżeli w ten sposób próbowałeś zakupić rower od autora tematu to ja przepraszam, ale anioła szlak by trafił.
Mając taką sumę można złożyć lub też kupić kilka bardzo sympatycznych nowych rowerów na Twoich wymarzonych 40tkach. Przeszukaj forum na dh-zone, pokombinuj, pooglądaj katalogi zdecyduj się i tego się trzymaj

Fakt faktem dawno się tak nie uśmiałem od czasów DBKDziobaka albo innego pasikonika i Jego wymysłów.
Barsto szczerze mówiąc mało mnie obchodzi czy Ty masz kasę czy też nie. Jeżeli nie chcesz kupować nie kupuj, chcesz kupić kup. Popatrz na rynek, pokombinuj, załóż temat na forum jak nie jesteś czegoś pewien, doradzi się Tobie, pomoże. Nie zawracaj ludziom głowy jeśli nie jesteś w 100% zdecydowany i zmieniasz zdanie jak kobieta w ciąży. Pomyśl, a potem działaj. Zawarłeś umowy kupna i nie wywiązałeś się z nich. Stwarzasz sprzedającemu kłopoty i utrudniasz życie.
Robisz z siebie umysłowo nie zdolnego do w pełni wyrażenia swoich myśli oraz uczuć. Jeżeli w ten sposób próbowałeś zakupić rower od autora tematu to ja przepraszam, ale anioła szlak by trafił.
Mając taką sumę można złożyć lub też kupić kilka bardzo sympatycznych nowych rowerów na Twoich wymarzonych 40tkach. Przeszukaj forum na dh-zone, pokombinuj, pooglądaj katalogi zdecyduj się i tego się trzymaj

http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR