[BARTEK S. Łódź] Oszust jakich mało

kasprzak
Kontakt:

Post autor: kasprzak »

Killo, obawiam się, że jeśli chłop nie robi sobie z nas jaj, to i tak tego nie zrozumie. Tłumaczyłem mu to już przez telefon.
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16350529/]good stuff[/url]
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

barsto1988 pisze:TEMAT ZAMKNIĘTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm, a myślałem, że tylko moderator lub administrator może zamykać tematy, a tu taka niespodzianka... Na 2 stronie tematu napisałeś fajnego posta gdzie umieściłeś dane osobowe osoby z którą "handlowałeś", jesteś dobrze obyty w prawie z tego co piszesz (no bo w końcu ktoś kto by nie był nie straszyłby kogoś sądami) tak więc chyba wiesz, że umieszczanie publicznie czyiś danych jest niezgodne z prawem?

I zacznij się stosować do zasad ortografii, bo narazie piszesz na poziomie przedszkola i robisz z siebie pośmiewisko.

Ściągnij sobie mozille, podkreśla błędy: http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windo ... efox/10453
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

no to jazda..
1)
GgG pisze:Hmm, a myślałem, że tylko moderator lub administrator może zamykać tematy, a tu taka niespodzianka
dokladnie tak,dopoki ktorys z zielonych nie znajdzie powodu dla ktorego temat powinien zostac zamkniety temat pozostanie otwarty.

2)
barsto1988 pisze:chce oswiadczyc ze licytowale jego kone ale jej niekupilem bo niemam potrzeby kupic jej
oswiadczenie przyjete,skwitowac to moge tylko tym,ze jednak oszustem jestes.skoro licytujesz i nie kupujesz.

3)
barsto1988 pisze:tą kase przeznacze na sprawe w sadzie
kasa zmarnowana,bo sprawa nie wyczerpuje znamion czynu zabronionego,dziekuje dobranoc.
ponadto oswiadczam,ze jak zobacze kolejnego Twojego posta z grozbami procesu w odniesieniu do Autora tematu to wlepie Ci kolejne ostrzezenie.

4) wlasnie zarobiles kolejne ostrzezenie-za ujawnienie danych osobowych Uzytkownika,za co grozi Ci kara-print screem zostal zrobiony i w razie potrzeby zostanie udostepniony Autorowi tematu.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
barsto1988
Kontakt:

Re: [BARTEK S. Łódź] Oszust jakich mało

Post autor: barsto1988 »

ja mam to w **** wasze posty juz mnie sie to znudzilo mam w pizdzie kone bo niekupie jej na 100% bo to szajs piszczie sobie co chcecie mi to lata koło **** macie panowie pecha bo allegro niezablokuje mi dobrego konta pozytywnego i co kurwa głupio wam prawda haha. :mrgreen: dobra zabawa jest na dh zone haha
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

no to mamy pierwszego zbanowanego Usera,gratuluje i do zobaczenia za 3miesiace.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

piotrex ty nie mozesz go zbanowac, on ma same pozytywne posty na dhz. DHZ mu konta nie zablokuje ;)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

dobry typ, bana już ma na forum rowerowym
http://www.forumrowerowe.org/topic/57339-kutno-torun/
zbiera do kolekcji, może myśli że iq mu się od tego "ekspi" :]
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Pewnie każdy co się udzielił w tym temacie ma sprawę w sądzie :)
W sumie to śmieszny był, aż się miło czytało :twisted:
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
ODPOWIEDZ