[Koninki]- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
-
- Kontakt:
Po prostu większość dała rade przemówić swoim połowicom że nie i koniec. Nie jestem pewien czy 4pojadą (tak mi się wydaje). Moja na pewno z nami jedzie i będzie mi mękolić cały wyjazd ale plus tego taki że fotki będą git bo obsługuje wesela jako fotograf tak więc zaznajomienie z kalkulatorem do robienia zdjęć jest na wysokim poziomie:)
-
- Kontakt:
Fajnie że chłopaki z dziewczynami wpadają,niech marudzą nawet..wieczorem lans na parkiecie i wszyscy zmiękniecie...jak z bioderka będzie kręcone !! Albo szukać takiej kobiety co rozumie nasz sport bo sama też czymś się interesuje.
Zabierać aparaty,kamery,helmety...pstrykać,kręcić...bawić się !!
Pisz na forum,może ktoś się zlituje i jakimś busem podjedzie po Was do Rabki,zabrać rowery..to zrobicie sobie fajny spacer na S.Wierchy jak Artur podpowiada. W 2 stronę macie konkretny zjazd więc mniejszy kłopot.
Elegancko że ekipy się montują na otwarcie,ja zaraz idę do lasu montować wybicia w kilku miejscach...
Zabierać aparaty,kamery,helmety...pstrykać,kręcić...bawić się !!
Pisz na forum,może ktoś się zlituje i jakimś busem podjedzie po Was do Rabki,zabrać rowery..to zrobicie sobie fajny spacer na S.Wierchy jak Artur podpowiada. W 2 stronę macie konkretny zjazd więc mniejszy kłopot.
Elegancko że ekipy się montują na otwarcie,ja zaraz idę do lasu montować wybicia w kilku miejscach...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Re: KONINKI- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
...kilka klatek z budowy pierwszego drewna
...szeroki najazd,za nim trap bezpieczeństwa ( jeśli się ktoś rozmyśli ) i dopiero właściwe lądowanie..trzeba pokonać minimalnie 7m ale można i 10+.. Prędkość najazdowa będzie do wyboru,profil wybicia lekko do góry,więc na relaksie raczej do przelecenia.
W sumie to takie miejsce pod POD dla kogoś kto się dobrze ustawi z lampami i aparatem
...obok widać charakterystyczne drzewo na którym opiera się mała kładka NS. Z czasem poleci więcej lasem..
Pozdro od Pana Myszki i jego ekipy !!

...szeroki najazd,za nim trap bezpieczeństwa ( jeśli się ktoś rozmyśli ) i dopiero właściwe lądowanie..trzeba pokonać minimalnie 7m ale można i 10+.. Prędkość najazdowa będzie do wyboru,profil wybicia lekko do góry,więc na relaksie raczej do przelecenia.
W sumie to takie miejsce pod POD dla kogoś kto się dobrze ustawi z lampami i aparatem

...obok widać charakterystyczne drzewo na którym opiera się mała kładka NS. Z czasem poleci więcej lasem..
Pozdro od Pana Myszki i jego ekipy !!
-
- Kontakt:
...prace w lesie trwają
duże drewno prawie dokończone,rano tylko dobijemy ze 30 desek na lądowanie i można skakać..jakieś 100m dalej będzie następny skok- zdecydowanie mniejszy-bardzo przyjemny,bo ląduje się w naturalnej bandzie
...jak się z tym uporamy do głębiej do lasu wpadamy..bo deski czekają na szkielety nośne..
POGODA - MISTRZ !! Słońce i piękne widoki...więc nie ma zamulania w betonie !!
...mamy jakieś prezenty od mecenasów,więc będzie jakieś "konkursiwo" z nagrodami !
Może -najlepsze bikini dziewczyny ( więc brać swoje kobiety)??
..albo najbardziej oldskulowe wdzianko na rower ?? ( Kuba masz szansę )

POGODA - MISTRZ !! Słońce i piękne widoki...więc nie ma zamulania w betonie !!
...mamy jakieś prezenty od mecenasów,więc będzie jakieś "konkursiwo" z nagrodami !
Może -najlepsze bikini dziewczyny ( więc brać swoje kobiety)??
..albo najbardziej oldskulowe wdzianko na rower ?? ( Kuba masz szansę )