Opony uniwersalne

Fest3r
Kontakt:

Post autor: Fest3r »

Najbardziej pasował by Ci zestaw High Rollera 2,5 3C jeśli tylko cena nie gra roli bo jedna guma kosztuje 175zł. To chyba najbardziej uniwersalna opona, HR nieźle radzi sobie w lekkim błocie a w mieszance 3c nie zużyje Ci sie za szybko.
Jak tak bardzo zależy Ci na wadze to kup sobie zestaw minion na przód a high roller na tył w wersji 2,35 42a 2ply, i wrzuć lekkie dętki bo i tak snejków nie będziesz łapał.
Lajkamil
Kontakt:

Post autor: Lajkamil »

Mam Maxxis High Roller 2,35 42a przód i Maxxis Lopes Bling Bling 2,5 60a maxxpro w sztywniaku. Opony spisują się fenomenalnie nic dodać nic ując po prostu rewelacja na następny sezon kupie taki sam set ew. możesz 60 a na tył jak nie jesteś drifterem :) ja często hamuję dlatego 62a. Polecam!
Shibby
Kontakt:

Post autor: Shibby »

Spaced pisze:Gdzie nie ma? Bo rok temu do kupienia spokojnie byly.
Na rowerowym piszą że nie ma u dystrybutora.
Na maxxoponyrowerowe są tylko fronty.
Olać to wezmę rollera albo bling'a :P
lospzl37b
Kontakt:

Re: Opony uniwersalne

Post autor: lospzl37b »

Dziekuje za podpowiedzi, no to ide w te maxxis-y, 42a jest ok, bo wole miekka mieszanke, nie mam warunkow do jazdy co dnia, w okresie wiosna -lato- jesen, jezdze dh raz na 1-2 tygodnie (mowa o wypadzie na jakas trase) no i jak pisalem 2 tygodnie w wysokich gorach non stop dh. Tak wiec zazwyczaj jeden zestaw opon starcza mi na caly sezon. Dzieki jeszcze raz.
ODPOWIEDZ