Ja dziś pozwiedzałem sobie troszkę miasto na rowerze, głównie okolice Zakrzówka i widziałem parę osób na niezłych rowerkach, możliwe że kogoś z forumowych tubylców, no ale, że nikogo jeszcze nie znam z Krakowa więc lipa ;p Pojeździłem w kółko bo pogoda piękna i wróciłem na mieszkanie
To chyba trochę za wcześnie. Ja wracałem około 15 i dopiero wtedy widziałem jakiegoś kolesia Z plecakiem i czarnym fullfacem zawieszony na nim. A tak w ogóle to muszę się wreszcie z kimś ustawić, bo trochę dziwnie się tak samemu jeździ ;p
Jeśli ktoś będzie miał w planach coś budować, naprawiać, kopać etc. na łopacie to oferuję swoje ręce i łopatę :P Napiszcie pw to wpadnę i pomogę w każdy dzień poza wtorkiem i środą.
Jutro godzina 13/14jestem na łopacie. Trochę pojeździć trochę pogrzebać, kto chętny a nie wie gdzie jest łopata pisać pw ustawimy się gdzieś i zaprowadzę. Jozan jesteś jutro?
@Jozan
Dziś miałem ciężki dzień... Od 11 rano impreza... ;p Ale cały weekend jestem w Krakowie i jestem jak najbardziej za jakąś ustawką. Jutro może mi się uda wyrwać na godzinkę na rower, albo nie, bo mam zajęcia rozwalone po całym dniu. Więc wole się nie umawiać.
Zmiana planów:/ zgubiłem portfel i odnalazł się na komisariacie w... dobczycach O_Omuszę rano jechać odebrać go więc mogę mieć małą obsówkę czasową. Jak ktoś nie wie gdzie jest łopata a chce się jutro ze mną wybrać to dzwonić na koma (w profilu podane). Tofikk ja jestem w piątek od rana na łopacie wiec jak coś to daj znać o której będziesz to się ustawimy
DBKdziobak nie wiem czy bede jutro w wolskim, bo musze odwiedzic kogos w szpitalu (jutro prawdopodbnie) bo sie połamał na biQ, ma nos złamany i bedzie mial szczeke w krk skladana:(. dam ci jeszcze znac co i jak