Pytania do Sławka Łukasika

Karolina
Kontakt:

Re: Pytania do Sławka Łukasika

Post autor: Karolina »

Do SuchyIHK : Jak możesz w ogóle o coś takiego pytać ?. Po pierwsze, albo mnie nie znasz, albo znasz ale nie na tyle żeby coś takiego oznajmić. Nie wiem czy próbujesz się dowartościować czy chcesz być zabawny tak czy siak wypowiadanie sie w tak płytki sposób świadczy tylko o tobie i innych osobach, które sie z tego śmieją. No cóż to smutne bo musisz mieć bardzo nudne życie skoro fascynuje cie pisanie o kimś innym. Znalazł byś sobie coś bardziej wartościowego niż obgadywanie no ale rozumiem ten twój brak ciekawszych zajęć ;(. Kiedyś ktoś tak samo oceni cie powierzchownie i nieprawdziwie albo będzie powtarzał plotkę na twój temat może wtedy zastanowisz się zanim coś napiszesz. No ale skoro już masz tyle "odwagi" zeby kogoś oczernić czemu nie podpisałeś się imieniem i nazwiskiem ? A tak w ogóle jak chcesz być taki tajeminiczy to nie wystawiaj linka pod postem.
Suchy z Poznania? haha
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

Karolina owszem SuchyIHK zapytal o cos co jego nie powinno obchodzic ale przez poziom takiej wypowiedzi lepiej jest ją raczej zignorować :)
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

SuchyIHK- hahah, tego sie SuchyIHK raczej nie spodziewal, zeby sama Karolina zabrala glos w dyskusji:) Szkoda, ze w gronie osob tak blisko ze soba zwiazanych pojawiaja sie takie sytuacje
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Karolina pięknie, dziewczyno :).
Nie przejmuj się, chłopaki młode to i szczeniackie zagrywki się zdarzają.
miecio000027
Kontakt:

Post autor: miecio000027 »

ravfr
Bez przesady, Karolinka się trochę spięła na głupi luźny tekst..
Ciekawe czy zawsze jesteś taki poważny i świecisz przykładem czy jednak Tobie też zdarzają się luźne szczeniackie zagrywki wśród kolegów ;)
SuchyIHK
Kontakt:

Post autor: SuchyIHK »

idź poskarż mamię , a tak na prawdę spięłaś się za bardzo może nie miałem na myśli Ciebie .
Po drugie nie ukrywam się mogę podać imię i nazwisko dla mnie to nie problem , miejscowość to swoją droga kiedyś miałem problem z logowaniem się i przez przypadek musiało się coś zmienić ;]

ravfr nie ma przed kim się zgrywać !

Faktycznie nie spodziewałem się damn , pomyliłem się ... damn .
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9799706 !!
SuchyIHK
Kontakt:

Post autor: SuchyIHK »

przepraszam na całym forum że uraziłem Cię Karolino , bardzo głupi żart ;]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9799706 !!
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Co to za idiotyczny temat?
Lukasik to zaden autorytet (dla mnie napewno) chlopak jezdzi szybko i nic poza tym, nie interesuje mnie specjalnie co je na sniadanie, co mysli o sponsoringu w polsce i czy mial wczoraj sraczke..

Kto wpadl na ten pomysl? :P

PS mam nadzieje ze nie urazi nikogo moja szczerosc.
ravfr
Kontakt:

miecio000027 no ba! Moje drugie imię to Powaga 8-) .
BikerJG pisze:Lukasik to zaden autorytet
nikt nie kreuje Sławka na autorytet. Zresztą widać, że nie do końca znasz sens tego słowa , jeżeli używasz go w takim kontekście.
Może , niektórzy są po prostu ciekawi jak "chłopak znikąd", bez zadęcia, lansu, brylowania w światku DH stał się klasą samą dla siebie?
///Adamus
Kontakt:

Post autor: ///Adamus »

Co to za idiotyczny temat?
Nie rozumiem, przecież często zadawane są pytania polskim "PROsom", a Łukasik na pewno wlicza się do tego grona, zaś mnóstwo osób zadaje sobie pytanie jak chłopak w takim wieku osiąga tak dobre wyniki, który nie szlaja się po zawodach po całej europie..
chlopak jezdzi szybko i nic poza tym
Człowieku to jest downhill. Myślałem że na tym to polega..
Pomysł ogólnie dobry ale mało poważnych pytań...no ale to jest tylko forum i selekcja na pewno będzie.
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

ravfr ja napisalem
BikerJG pisze:Lukasik to zaden autorytet (dla mnie napewno)
i mozesz byc pewien ze ja w przeciwienstwie do Ciebie wiem co to znaczy, kontekst tez sie zgadza.

Autorytet - społeczne uznanie, prestiż osób lub grup bądź instytucji społecznych oparte na cenionych w danym społeczeństwie wartościach.
///Adamus pisze:jak chłopak w takim wieku osiąga tak dobre wyniki
Napewno nie robi kupy przed zawodami i duzo trenuje :roll:
///Adamus pisze:Człowieku to jest downhill. Myślałem że na tym to polega.
A czy ja napisalem ze na tym NIE polega?

Temat zal, pytac goscia co je, jak trenuje, jak jest z polskim sponsoringiem, jesli ktos ma do niego pytania to chyba Lukasik da rade odpowiedziec na kilka pytan prywatnie, poza tym z tego co pamietam byl jakis wywiad z nim gdzie tlumaczyl co robic aby byc jak on :wink:

Nie dziwie sie ze forum zrobilo sobie z tego jaja ;)
Maxxxe
Kontakt:

Post autor: Maxxxe »

ravfr pisze:nikt nie kreuje Sławka na autorytet. Zresztą widać, że nie do końca znasz sens tego słowa , jeżeli używasz go w takim kontekście.
Tutaj akurat to słowo jest użyte jak najbardziej trafnie i chłopak jak najbardziej zna znaczenie tego słowa .

W.g mnie, ten temat powstał dla beki, każdy kto chce może zadać pytanie/a do Sławka, który jest przedstawiony jako KRÓLU LULU i wszystko co powie na pewno jest prawdą i jest święte .

BTW tak bez obrazy ale śmieszą mnie strasznie pytania typu jak wygląda jego trening, dlaczego tak jeździ, a to tamto ...
No uważajcie bo jeszcze Wam książke o sobie napisze .
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Co Was w tym tak smieszy? Wszyscy zawodnicy, na calym swiecie udzielaja wywiadow, a tu mega zabawne, bo akurat Slawek? Macie ze soba jakies problemy? Poza tym nie wszyscy interesujacy sie tym sportem regulatnie startuja w zawodach lub nie chca pytac go osobiscie. Jak czytasz gazete z wywiadem jakiegos Borysa Szyca i innej gwiazdy, po co to pisali? Przeciez mozesz do niego zadzownic i zapytac, po co w ogole cos robic, cos pisac latwiej narzekac...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ravfr
Kontakt:

Panowie, troszkę godności, jak Wam żal dupę ściska to przynajmniej nie okazujcie tego tak dobitnie.

Gdy coś mnie fascynuje , staram się robić to najlepiej jak potrafię. Jeżeli ktoś robi to lepiej ode mnie staram się podpytać , podglądnąć i wyciągnąć wnioski a nie obrażam się , że dano mi taką możliwość.

Nie macie pojęcia o znaczeniu słowa autorytet , jeżeli używacie go w stosunku do kogoś kto jezdzi dobrze na rowerze ( czy to Peat czy Łukasik), dobrze gra w piłkę , jest świetnym kierowcą. Taka osoba może być wzorem , do autorytetu daleka droga .

Przy okazji, mała zajawka jak najbardziej w temacie :) :
http://g3riders.com/galeriatest/2010Slawos/
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

ravfr pisze:Panowie, troszkę godności, jak Wam żal dupę ściska to przynajmniej nie okazujcie tego tak dobitnie.
Dokładnie, na tym zakończmy offtop, następne posty proszę aby były z pytaniami - ale też z normalnymi, debilizmy proszę na konkurencyjne forum z literką B na początku.
ODPOWIEDZ