[Koninki]- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
Re: KONINKI- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
Mam wolne miejsce (1) na trasie Tychy-Koninki na dzisiaj. Mogę zabrać kogoś ze ŚLĄSKA jeżeli da mi znać do 8 rano! tel 692215875
Re: KONINKI- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
Kolej dziala tylko od 10 do 16 stej ?
-
- Kontakt:
Błota na trasie sporo, pod koniec dnia miejscami trasa zrobiła się mało atrakcyjna, trasa miękka, dużo kolein, plusem napewno jest to że trasa jest długa i miejscami dość techniczna, można dobrze potrenować. Co dla mnie było sporym minusem to: brak band i hopy na płache. Wyciąg jedzie jakieś 10min, kolejka masz 5min do wyciągu.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
gg:1037908
no błoto jest trochę na końcu trasy jest dość tragicznie koleiny i mokre korzenia ale na tym to polega , rano były bandy teraz już wieśzkości z nich nie ma mega techniczna trasa na prawdę świetnie ja się jaram w chu* chopy na płaskie i śliskie jak ....
jasiek wyciągiem się jedzie coś ok 5 min szybciutko
, długo nie stoi się w kolejce polecam
jasiek wyciągiem się jedzie coś ok 5 min szybciutko

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9799706 !!
jest fajno
chociaż trasa sie mocno rozjeździła, nawet bardziej niż mocno. Trasa na Wety, Swampy itp... Nie jest mokro, ale jest grząsko. Większość zakrętów się MOCNO rozjeździła przez co są spore koleiny.
Ogólnie traseczka wypasiona, nie mogę się doczekać aż będzie sucho i te wszystkie koleiny znikną
NIE NARZEKAJCIE LUDZIE NA BRAK BAND ITP - TO CO CHŁOPAKI ZROBILI W TYM LESIE W TAK KRÓTKIM CZASIE I TAK JEST GODNE PODZIWU. JESZCZE TROCHĘ I DOPIESZCZĄ TRASĘ, DAJCIE IM CZAS

Ogólnie traseczka wypasiona, nie mogę się doczekać aż będzie sucho i te wszystkie koleiny znikną

NIE NARZEKAJCIE LUDZIE NA BRAK BAND ITP - TO CO CHŁOPAKI ZROBILI W TYM LESIE W TAK KRÓTKIM CZASIE I TAK JEST GODNE PODZIWU. JESZCZE TROCHĘ I DOPIESZCZĄ TRASĘ, DAJCIE IM CZAS
-
- Kontakt:
jak dla mnie trasa ma super potencjal:) bardzo mi sie podoba ze jest zroznicowana, miejscami bardziej plaska, miejscami bardziej stroma, sa zakrety i sa proste.
jesli moge cos od siebie zasugerowac, to tam gdzie juz same robia sie bandy, to na Boga, poprawcie je tak by w nich woda nie stala, bo z tego co widzialem na bank po deszczu tak bedzie (mozna zrobic np z desek).
tez nie moge sie doczekac by wpasc tam jak podeschnie swieza ziemia juz troche:)
jesli moge cos od siebie zasugerowac, to tam gdzie juz same robia sie bandy, to na Boga, poprawcie je tak by w nich woda nie stala, bo z tego co widzialem na bank po deszczu tak bedzie (mozna zrobic np z desek).
tez nie moge sie doczekac by wpasc tam jak podeschnie swieza ziemia juz troche:)