[Ochraniacze] 661 Pro Race vs 661 Race

Browar69
Kontakt:

[Ochraniacze] 661 Pro Race vs 661 Race

Post autor: Browar69 »

Zastanawiam się nad kupnem ochraniaczy i nie wiem które wybrać. Jezdziłem raz w race'ach i są wygodne ale szybko się zużywają (strzępi i drze się ta pianka), natomiast jeśli chodzi o pro race'y to nie mam z nimi żadnego doświadczenia, na oczy też ich nie widziałem. Także proszę o pomoc

Pozdro
W życiu nie liczą się tylko pieniądze... jest jeszcze rower... ^^
ProKoksarz
Kontakt:

Re: [Ochraniacze] 661 Pro Race vs 661 Race

Post autor: ProKoksarz »

ja bYm ci proponował te http://scott.pl/product.php?id_cat=428&id_prod=2221 ochraniacze jak dzwon.zaczynajać małych karzaczków strzelajaćych po goleniacho po wielkie drzewa. na nich nie robi wiekszego wrażenia. w 100% POLECAM
rafimax
Kontakt:

Post autor: rafimax »

co do ochraniaczy to warto zapłacić więcej i zamiast sixa kupić race facea bo ich ochraniacze są super mam porównanie do sixa i race face miażdży wszystkie inne pod względem komfortu, wytrzymałości, odprowadzania potu, nie zsuwają się i jeszcze jedno ważne nie cuchną nawet po sezonie jazdy :D
No ride... No Life...
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

Nie wiem jak z Pro Race ale po prawie 2 latach używania Race'ów mogę stwierdzić że nie byłem z nim zadowolony
- Przesuwały się na boki, zsuwały się
- Może i golen chronią ale samo kolano jest dość narażone na niefortunne uderzenia(to tylko kawałeczek plastiku od przodu, po bokach praktycznie 0 ochrony), w wiercho ktoś dość mocno rozciął sobie kolano (a miał je ubrane), ja je sobie potłukłem(też miałem).
- Wentylacja i komfort jazdy w nich - bez szału
ODPOWIEDZ