Problemy techniczne - DH-zone.com
z gory przepraszam za slownictwo ale wybaczcie....
Jestem ultra wkurwiony dzialaniem mojej zafajdanej mobilnej przegladarki dlatego korzystam z opera na ktorej dh zone wkurwia mnie jeszcze bardziej bo wchodzac jakikolwiek temat gdy chce cos napisac wylogowuje mnie przy wchodzeniu w dany temat! Moje wkurwienie w tym momencie siega zenitu ale malo tego bo aby napisac wchodze na przegladarke standardowa mojej nokii aby napisac posta na tej ******* przegladarce aby znowu wejsc na opere przegladac i chcac cos napisac znowu na przegladarke standardowa po prostu jedna wielka ultra tragedia juz dostaje ataku kurwicy przy robieniu tych czynnosci.
Momentami naprawde moge nerwy juz sie wyczerpuja ale tym razem nie wytrzymalem i musialem powiedziec swoje zdanie
Pozdrowienia z standardowej przegladarki mojej nokii ja ide zapalic
Jestem ultra wkurwiony dzialaniem mojej zafajdanej mobilnej przegladarki dlatego korzystam z opera na ktorej dh zone wkurwia mnie jeszcze bardziej bo wchodzac jakikolwiek temat gdy chce cos napisac wylogowuje mnie przy wchodzeniu w dany temat! Moje wkurwienie w tym momencie siega zenitu ale malo tego bo aby napisac wchodze na przegladarke standardowa mojej nokii aby napisac posta na tej ******* przegladarce aby znowu wejsc na opere przegladac i chcac cos napisac znowu na przegladarke standardowa po prostu jedna wielka ultra tragedia juz dostaje ataku kurwicy przy robieniu tych czynnosci.
Momentami naprawde moge nerwy juz sie wyczerpuja ale tym razem nie wytrzymalem i musialem powiedziec swoje zdanie
Pozdrowienia z standardowej przegladarki mojej nokii ja ide zapalic
Szkoda mi cokolwiek pisać na temat całej wielkiej aktualizacji DHZ...
Mam takie same odczucia jak Hajdas
Osoby odpowiedzialne za taki bałagan na największej w Polsce stronie dotyczącej naszej dyscypliny powinny ogarnąć to zamieszanie związane z optymalizacją jeszcze przed odpaleniem nowej szaty graficznej.
Irytują mnie też wypowiedzi:"Próbowałeś na innej przeglądarce?"...
Nie mam ochoty za każdym razem gdy chce coś napisać albo sprawdzić PW, odpalać ff (LUDZIE TO JUŻ PRAWIE DRUGI MIESIĄC!!). Jest to nielogiczne i zniechęcające.. Jak programista lubi mozille to niech ustawi sobie tapetę z liskiem w telefonie, a nie ogranicza dostęp do strony innym użytkownikom.
Zróbcie coś z tym.. skoro ja mam tyle chęci żeby zainstalować i użerać się z mozilla tylko po to by napisać posta, to Wy miejcie tyle chęci, żeby zainstalować Operę i zoptymalizować to poludzku... Tyle mojego narzekania.... Dziekuję.
Mam takie same odczucia jak Hajdas
Osoby odpowiedzialne za taki bałagan na największej w Polsce stronie dotyczącej naszej dyscypliny powinny ogarnąć to zamieszanie związane z optymalizacją jeszcze przed odpaleniem nowej szaty graficznej.
Irytują mnie też wypowiedzi:"Próbowałeś na innej przeglądarce?"...
Nie mam ochoty za każdym razem gdy chce coś napisać albo sprawdzić PW, odpalać ff (LUDZIE TO JUŻ PRAWIE DRUGI MIESIĄC!!). Jest to nielogiczne i zniechęcające.. Jak programista lubi mozille to niech ustawi sobie tapetę z liskiem w telefonie, a nie ogranicza dostęp do strony innym użytkownikom.
Zróbcie coś z tym.. skoro ja mam tyle chęci żeby zainstalować i użerać się z mozilla tylko po to by napisać posta, to Wy miejcie tyle chęci, żeby zainstalować Operę i zoptymalizować to poludzku... Tyle mojego narzekania.... Dziekuję.
blagam zrobcie coz z tym zeby dalo sie normalnie na Operze mobile korzystac z logowania / odpisywania na tematy bo aktualnie moje wkur.... osiaga coraz wyzszy stan, i wgl KU*#-+=&AAA MAĆ czy ktos z administracji/modow czyta ten temat?! Bo wydaje mi sie ze lepiej bedzie go zalozyc na samej gorze aby byl dobrze widoczny
jestem na NIE!! nowe forum to jedna wielka kiszka!! na operze sie nie da logowac, w podgladzie wiadomosci czcionka jest koloru tla, chyba jasnowidz to moze tylko przeczytac, bialy kolor czcionki pod postami "Zgłoś ten post / Cytuj " tez prawie ze nie widoczny, biale kreski jak juz ktos wspomnial co oddzielaja posta od podpisu tez nie widoczne, nie wiadomo kiedy sie konczy post a kiedy zaczyna podpis. Wydaje mi sie ze takie bedy sa niedopuszczalne tym bardziej ze to nie tworzyl jakis ziomek z podstawowa wiedze html.... tylko programista co powinien sie znac na rzeczy, chyba ze to robil ktos na fuche i ma w nosie estetyke, byle by bylo..... od czasu nowego forum coraz rzadziej tu zagladam poniewaz funkconowanie i uzeranie sie z wylogowywaniem to nie na moje nerwy... wiecej jest bledow o ktorych pisano juz wczesniej i co? zero poprawy, a admin obiecywal ze bledy beda usowane systematycznie... czyzby bawil sie w posla? slowa na wiatr puzsczone... byle jemu bylo dobrze i wygodnie
Re: Problemy techniczne - DH-zone.com
A Z TĄ GIEŁDĄ COŚ ZROBI KTOŚ ??
wpisując kontakt nie wyświetla sie , gówno jakieś. Sory ale nikuś mówiłeś ze błedy poprawicie itd. Tylko czemu tego nie czytacie co ludzie piszą ? jakie są problemy ?
wpisując kontakt nie wyświetla sie , gówno jakieś. Sory ale nikuś mówiłeś ze błedy poprawicie itd. Tylko czemu tego nie czytacie co ludzie piszą ? jakie są problemy ?
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
Czegoś nie rozumiem... strona to największy w Pl serwis poświęcony DH a ktoś kto to robił zrobił to co najmniej amatorsko i popełnił podstawowe błędy i w kodzie i w szacie. Podstawową zasadą dobrego funkcjonowania strony jest jej kompaktomobilność z wszelkimi przeglądarkami a przynajmniej z najpopularniejszymi... Tego ze teskst pod postem, w wyszukiwarce itd jest nie czytelny nie będę wspominał. W takim czasie ktoś to powinien naprawde ogarnąć. Lepiej zlecić jakiejś firmie profesjonalnej aby wykonała te poprawki i będzie spokój bo ten kto to robił to albo niech zmieni dilera albo niech weźmie się za robote..
Może zrobimy ściepe Panowie (i Panie) i wynajmiemy Nikonowi jakąś firme która zrobi to sprawnie, szybko i tak jak ma być?

Może zrobimy ściepe Panowie (i Panie) i wynajmiemy Nikonowi jakąś firme która zrobi to sprawnie, szybko i tak jak ma być?

[url][/url]http://stops.pinkbike.com/[/url]
[url][/url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5405005[/url]
[url][/url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5405005[/url]
Hallo? Czy ktos zrobi cos w koncu z kolorami czcionek podczas szukania oraz w wiadomosciach odebranych/wyslanych? Mam juz dosc kopiowania tekstu do edytora zeby znalezc cos w wynikach wyszukiwania....
LEGO Custom Valve Caps- http://allegro.pl/show_item.php?item=2037955383
Re: Problemy techniczne - DH-zone.com
Mam pytanie, dlaczego wiadomości pw które wysyłam są w folderze "do wysłania" a nie w wysłane. W ogóle nie wysyła mi wiadomości...